Israel, Pfizer-Biontechin rokote 90 %:n suoja

Jos muutamalla sanalla kuvaa Israelin toimintaa, se on niin kuin yleensä aina, älykkään kansan onnistuminen taas kerran. Ja, nyt erotetaan uskonto ja Gaza pois tykkänään.

Miten sinne pieneen valtioon on ahtautunut niin paljon älykkäitä yksilöitä, että he pysyvät pitämään puoliaan maailman mahtavimpia vastaan, saati olemaan lahjakkaita lähes kaikessa; kauppa, merenkulku, tiede, lääketiede, musiikki, politiikka, itsensä puolustamien vaikka asein valtiona tai vaikka krav magalla ?

Rokotus strategiana se, että lupasivat mahdollisimman nopeasti rokotteen tuottajalle rokottaa koko kansa ja testata ja raportoida reaaliajassa sen tulokset. Rahaa löytyi ja organisointikykyä ja tässä ollaan.

Muu maailma ihmettelee sormi suussa, Israel teki muiden ihmetellessä ja riidellessä.

Nyt muu maailma uskaltaa toimia entistä rohkeammin, kun yksi on avannut uskottavan polun.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007817495.html

2 vastausta artikkeliin “Israel, Pfizer-Biontechin rokote 90 %:n suoja”

  1. On toki kun katsoo mitä ympärillä on n 250 miljoonaa Arabia eivätkä pärjää muutamalle miljoonalle missään asiassa terv tepivaari

  2. Israelille voi nostaa monissa asioissa hattua. Monissa asioissa voi näyttää ahteria, mutta paljon on viisautta. Monta asiaa heissä arvostan, heidän ihmisissä, heidän asenteissa. Vähän vähemmän arvostan valtion johtohahmoja.

Kommentoi