Persut vastustavat Eduskunnassa rokotuksia !

Tämä vielä puuttuu, että useat persut Eduskunnam täysistunnossa komppaavat Niikkoa, joka hyökkää rokotuksua vastaan valeuutisilla.

Tämäkin vielä valebudjetin lisäksi !

Ilman maskia puhuneen Mika Niikon rokotus­kommentit kuumensivat tunteita edus­kunnassa – ”Te sairastutatte muita!” https://www.is.fi/politiikka/art-2000008444474.html

31 vastausta artikkeliin “Persut vastustavat Eduskunnassa rokotuksia !”

 1. Valitettavasti ja
  valitettavasti hidas THL jolta Kiuru joutuu nyhtämään tietoa päätösten tueksi.

 2. Liberalismin kannalta hyväksyn kritiikin koronapassijärjestelmää kohtaan. En ole siitä samaa mieltä, koska pienimmän pahan logiikka. Mutta hyväksyn loogisen kritiikin kuitenkin.

  Mutta salaliittojen lateleminen eduskunnassa, huhhahhei. Joka puolueella tuntuu olevan oma salaliittonsa johon uskovat sokeasti. Säälittävää.

 3. P.o. – Mika Niiko vastustaa koronapassia esitetyssä muodossa ja pakorokotusta.

 4. Siinäpä sitä Purralla purtavaa, vastustaako puolue koronapassien käyttöä vai ei ja onko rokotuksia vastaan puhuminen vedoten niiden ”haittoihin” puolueen linjan mukaista. Tietysti voi olla ottamatta kantaa ja antaa ihmisten vetää johtopäätöksensä mutta sekään ei pelasta siltä että osa kannattajista pitää Niikon puheita varmasti vastuuttomia.

 5. Kertojan missä kohdassa artikkelia vastustetaan rokotuksia ? Artikkelissa mainitaan Niilon lisäksi toinen perussuomalainen kansanedustaja onko kaksi = useat?

  Alkaa olemaan niin epätoivoisia nämä trollaukset että ei näitä voi kuin nauraa.

 6. ”Ei hän ehkä täysin väärässä voi olla, koska rokotehaittailmoitukset ovat lisääntyneet erittäin merkittävästi, Niikko esitti.”

  Toinen PS edustaja taas puhui jopa ”rokotteiden aiheuttamista kuolemista”.

  Kyllä kaksi on jo useat varsinkin kun kukaan PS edustaja ei sanonut mitään vastakkaista.

  1. Niin ja missä kohdassa joku vastusti rokotteita ?

   Eikö rokotehaittailmoitusten lisääntymistä saa mainita?

   Eikö rokotteeseen yhdistettyjä kuolemia ole tapahnut?

   1. Norppa, kannattaa muutoin joskus seurata täysistuntoa niin huomaa, että puhermies jakaa puhenvuorot.

   2. Ettäs muuten vaan puhutaan rokotteiden haitoista ja jopa kuolemista? Mihin sillä pyrittiin jos ei siihen ettei rokotuksia voi velvoittaa ottamaan? Rokotteisiin liitetyt ”kuolemantapaukset” ovat rokotevastaisten ydinpropagandaa. Mutta kerro toki niistä jos tiedät, rokotevastaisten sivustoilta varmaan voit käydä etsimässä ”tietoa”.

    1. Miten ihmeessä puolueen hyvin näkyvä edustaja Niikko saa puoluejohdon siunauksen päästää suustaan puolueen nimissä täyttä salaliittoteoriaa rokotusten vaikutuksista Portugalissa, jonka Aki Linden tyrmäsi faktoin.

    2. Norppa,mitäs jos käyttäisit vaikka Googlea? Ja mikäli et osaa valita muita kuin joidenkin höyrypäiden sivuja niin en mitään voi.

     1. Että ” katto googlesta”. Tähän argumenttiin olen törmännyt joidenkin woke-tyyppien kanssa. Ei kannattaisi lähteä puolustamaan sellaista mitä ei voikaan puolustaa vaikka harmittavasti oman porukan henkilö puhuu vähän outoja.

      1. Norppa,
       Jos et osaa itsenäisesti googlea käyttää ja valita sieltä luotettavia lähteitä niin sille en edelleenkään mitään mahda.

       On kuitenkin hieman outoa kun avauksessa olevassa artikkelissa suoraa mainitaan mistä kannattaa katsoa.

       No kukin tavallaan.

 7. Sain kyseisestä Ilta-Sanomien artikkelista käsityksen, ettei Niikko esittänyt puheessaan epäilyksiä rokotusten haitoista, vaan nimenomaan epäilyksiä koronarokotteiden haitoista.
  Seuraavassa lainaus ko. artikkelista:

  ”TÄMÄN JÄLKEEN Niikko esitti puheessaan lisää koronarokotusten hyötyihin liittyviä epäilyksiä. Niikon mukaan Gibraltar, jossa koko väestö on saanut kaksi rokotetta, on osoitus siitä ettei mikään rokotekattavuus ole tarpeeksi korkea. Niikon mukaan Gibraltarilla koronan ilmaantuvuus on 768 sataatuhatta asukasta kohden, kun Suomessa luku on 240.”

  1. Mikseivät hallituksen sairaanhoitajajäsenet reagoineet hallituksen valheisiin maskien hyödyttömyydestä?

   1. Siihen aikaan maskien hyödyllisyydestä olivat eri mieltä jopa tiedetahot ennenkuin paskat tulivat housuun.
    Nyt puhutaan rokotekriittisten salaliitoista, joits pesii persuissa.

    1. Siihen aikaan oli jo kansainvälisiä tutkimustuloksia maskien hyödyistä.
     Hallitus ensin valehteli varusteiden riittävyydestä ja sitten koitti pelastaa kasvonsa valehtelemalla maskien hyödyistä tai oikeastaan muka hyötyjen puuttumisesta.

       1. Ei oisi uskonut, että taas kun asia loppuu alkaa henkilökohtaisuus. Mutta sehän kuuluu tämän puolueen ihmisarvojen alennusjoukkiolle.

   2. Eli yhtä hölmöjä molemmat? Kun ei ripustaudu mihinkään puolueeseen niin siitä on se etu että voi arvostella hölmöinä pitämiään lausuntoja riippumatta siitä kuka ne esittää. Mutta Purralla olisi kommentin paikka.

    1. Mihin Purran pitäisikommentoida?

     Siihenkö, että salissa mainitaan rokotteiden haittavaikutukset?

     Vaiko siihen, että salissa mainitaan Europan lääkeviraston luvut?

     Vai pitäisikö Purran puuttua kansanedustajan puheoikeuteen, joka itse asiassa olisi lainvastaista?

 8. Kieltämättä koronarokotteet on saanut minua epäilemään muitakin rokotteita. No sikainfluenssarokote oli skeidaa ja monet sairaistui narkolepsiaan. Kaikkia ongelma tapauksia ei raportoida.

 9. Kyllä nyt on tullut selväksi että Perussuomalaiset vastustavat koronapassia koska ”vapaus olla ottamatta rokotetta” on heille tärkeää ja koska koronarokotteessa ”on haittoja”. Jos tämä ei sitten vastaa Mikan mielipidettä niin se on voi voi, olet eri mieltä puolueesi kanssa, koeta kestää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *