Pirkkahallissa juuri nyt yritetään lyödä rikki meikäpoikien ennätyksiä vuodelta 1966

Kuva vuodelta 1966 Hakametsän hallista sisäkisojen poseerauksesta, jolla joukkueella juostiin lujaa poikien/nuorten (alle 18 v. ) sekajoukkueella 4×100 m viestejä ajalla 42.2 sek. sekä meikäläinen 60 m 7.1 sek.  Kaikki SM- tasoa.

Komeiltiin silloin Aamulehdessä Brylkrem-äijinä.

Nyt Pirkkahallissa välierissä joku pääsi hiukan alle 7.2 sek / 60 m eli lähellä ovat. Äijäpuolella 60 m mennään jo alle 7 sek.

Kuvassa voi olla 1 henkilö

Kisalähetys ja tuloksia nyt Pirkkahallista:

https://www.aamulehti.fi/urheilu/art-2000007820683.html

 

4 vastausta artikkeliin “Pirkkahallissa juuri nyt yritetään lyödä rikki meikäpoikien ennätyksiä vuodelta 1966”

  1. Minua vanhempi naapurin alle rippikouluikäinen poika havaittiin hyväksi pinkojaksi. Aika alkoi 7:llä. Desimaaleja en muista.
    Lähetettiin leirille Hämeenlinnaan. Ei viihtynyt, karkasi kotiin.
    Taisi syntyä trauma. Ei tainnut kilpailla enää seuran puitteissa. Meille muille antoi reilusti etumatkaa. Ja sieltähän Risto aina ennen maalia pyyhälsi ohi.

    1. Urheilussa osattiin myös kiusata. Kansakoulun alakoulun vanhapiikaopea vi…ti, kun satuin voittamaan muut ripaskakintut kirmaamaamalla. Sanoi, että kyllä Hekan joku voittaa ja pani Arton juoksemaan mun perässäni niin kauan kun kiinni saa. Ja saihan Arto, koska se ei hengästynyt vaikka Everestille olisi kiivevvyt, mutta meni siihenkin aika matka. Oli siis lannistajiakin. Mutta oli kannustajiakin, kuten koulun johtajaope Orvo Anttila, urheilumies.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *