Pöljien puolue esittää Henrikssonille epäluottamuslausetta

Oikeusministeri ”varmaan tiesi” etukäteen tartuntauhkien  suuren uhan, mistä THL maalasi synkän mahdollisuuden. Sillä THL:n tiellä nyt mennään ennen kuin räjähtää. Viime tipassa Suomi heräsi ennen Viroa.

Eikö näillä kahjoilla riittäisi oikeaa tekemistä sen sijaan, että esittelevät pöljyyttään päivästä toiseen. Mutta ei, vaikka olivat hyväksymässä viimein vaalien siirron Perustuslakivaliokunnassa. Kun eivät huomanneet siinä mitään huudon mahdollisuutta, niin löysivät Henrikssonia pölytettäväksi.

No, totta maar, persuarmeija hyökkää ja uhoaa demokratiallaan taas koko mediassa ml. tämä.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007871919.html

 

 

 

40 vastausta artikkeliin “Pöljien puolue esittää Henrikssonille epäluottamuslausetta”

  1. Voithan ottaa analyyttisesti kantaa noihin vaaliteknisiin asioihin, mihin PS perustaa vastalauseensa.

    Älä suotta ujostele.

      1. Et kuitenkaan kykene muuhun kuin persuhysterian paskanjauhantaan.
        Tosiasiassa kuitenkin Henrikssonskalla oli vuosi aikaa suunnitella ja toteuttaa vaalien turvallisuus, mutta kyvyt eivät riittäneet, kuten eivät monessa muussakaan asiassa.

  2. Eipä tuo Henriksooni vissin tiennyt eikä kukaan muukaan, että äityy tauti pahemmaksi. Mm. piittaamattomien ihmisten toimesta.

    1. Eipä kai tiennyt, kun kesälllä koko sakki luuli, että homma on syksyllä ohi.
      Ennalta varautuminen on noin yleisesti ymmärrettynä asia, missä suunnitellaan mahdollisesti tarvittavia toimenpiteitä tilanteessa, mikä ei välttämättä tule, mutta teoriassa on mahdollinen.
      Henrikssonskan olisi pitänyt ihan alkeellisestikin ymmärtää, että pitää varautua pitämään vaalit tilanteessa, missä tauti jyllää eikä uskoa hallituksen lailla sokeasti, että ”kyllä se ohi syksyllä menee”.
      Mahdollinen varautuminen ei olisi ollut mistään poissa, mutta sen tekemättä jättäminen osoitti jälleen sen hallituksen kyvyttömyyden ennalta varautumiseen.
      Si vis bellum para pacem – ”Jos haluat sotaa, varaudu rauhaan”

      1. ”Si Vis Pacem, Para Bellum” – ”Jos haluat rauhaa, varaudu sotaan”

  3. En minä näe vaalien siirrossa voittamattomia ongelmia. Saattaa johtua siitä, etten ole toimija noissa järjestelyissä.

    1. Vaalien siirto tuli päivänselväksi, kun kävi ilmi, ettei hallitus ole vuoteen tehnyt minkäänlaisia ennakkovalmistautumisia ja varmuustoimenpiteitä vaalien hoitamiseksi turvallisesti ajallaan.
      On ihmeellistä, että, kun tiedetään olevan mahdollista, että pandemia jatkuu, mitään toimenpiteitä ei kyetty tekemään sen varalle vaalien pitämiseksi.
      Persukammoisen on turha huutaa ”persua” tässä asiassa.
      Kaikissa toimivissa organisaatioissa tehdään arviot mahdollisista pahimmista tilanteista ja tehdään sen perusteella varautumisia ja valmistautumisia siltä varalta, että jokin niistä toteutuu, vaikkei sellaiseen uskota.
      Tätä tehdään niin armeijassa kuin yrityksissä ja jopa julkishallinnossa, vaikka siinä sen on huomattu tehdyn pääosin aika heikosti.
      Koronan suhteen hallitus ei todellakaan ole kyennyt tekemään lähes mitään ennakolta, vaan on toiminut vasta sitten, kun tavara on ollut housussa.
      Vaalien suhteen siihenkään ei kyetty, joten älä räksytä Karjalainen.

      1. Miksi olisi pitänyt keskittyä ja valmistautua vaalien erityisjärjestelyyn, koska tilanne näytti rauhoittuvan useasti ?
        Oli hallituksella paljon tärkeämpääkin tehtävää.

        Ai niin, nyt hoksasin. Hallitus halusikin erityisesti kiusata persuja.

        1. Pöljän persupaskan jauhanta ei muuta tosiasiaa.
          Kun kesällä ilmeni, että uusi aalto pandemiaa on tulossa ja sama tieto tuli erittäin voimakkaasti muualta maailmasta, hallituksella oli tilaisuus hoitaa asioita lomailun sijaan.
          Toimenpiteiden käynnistäminen ei olisi vaatinut hallitukseltakaan 24/7 -työskentelyä, koska ministeriössä on virkamiehet varsinaisen työn tekemiseksi.
          On puhdasta paskanjauhantaa väittää, ettei aikaa olisi ollut.

  4. Kyllä minä ihmettelin ihan samaa kuin Heikki. Ensin syytetään hallitusta, ettei saa mitään aikaan ja kuitenkin kuormitetaan hulluilla välikysymyksillä hallitusta niin kuin nillä ei olisi kädet täynnä muita töitä kuin palvella persuja. Antasivat nyt jo työrauhan, mutta ei kun tahallaan kiusataan. Eihän se muuta ole kuin raakaa pelin politiikkaa josta Veikko Vennamo aikanaan puhui. Ja ajatelkaa tällaisena aikana kehtaavat ,kun maa elää poikkeustilassa.

      1. Tervejärkisyys on asia sinänsä – hysteerinen persukammo on aivan eri asia.

  5. Eikös pääministeri jo viime vuonna alkukesästä lähtien varoitellut, että tulee toinen aalto ja kenties vielä kolmaskin? Jos tämä oli odotettavissa, niin miksi silti vaalipäivä pääsi yllättämään päättäjät housut kintuissa?

    Toisekseen on nuo vaalit muualla onnistuttu pitämään ajallaan huonosta tautitilanteesta huolimatta, koska näissä maissa on ennakoitu mahdollinen tautitilanteen muuttuminen huonompaan suuntaan.

    Lieneekö epäluottamusesitys oikea toimi, niin siihen en osaa ottaa kantaa, mutta kyllä oikeusministeriö on oikeusministeri Henrikssonin johdolla vaaliasian hoidossa epäonnistunut.

    Vaalit piti siirtää, koska mitään ei tehty asian eteen. Eihän tuo kiemurtelemalla muuksi muutu.

    1. Henriksson on juuri onnistunut erinomaisesti ehdottaessaan vaalien siirtoa, joka nyt ajatellen tässä ja tulevassa tilanteessa oli ainoa oikea toimenpide.
      Persut ovat täysin yhteiskuntakelvoton ja vastuuton puolue tässä valossa.

      1. Henrikssonska muni ja käsiä pestää vaalien siirrolla, kun muuta ei enää voitu.
        Pölhöjen persukamoinen persupaska ei mitään pelasta.

    1. Juu, tekevät omia niin paljon, etteivät muut todellakaan edes pääsisi väliin.
      Tosin koittavat koko ajan kaikin voimin työntää syyn omista mokistaan THL:lle ja virkamiehille.

    1. Tarkoitat tosiasiassa, ettei hysteerisesti persukammoinen ymmärrä asiaa……………….
      Ihan selkokielellä:
      Kun persut perustuslakituomioistuimessa joutuvat ottamaan kantaa siihen, onko jokin lakiesitys perustuslain mukainan vai ei, he eivät voi tulkita asiaa sen mukaan, mitä mieltä he ovat asiasta muussa mielessä.
      Lakiesitystä voivat niin persut kuin muutkin siellä arvioida vain perustuslain pohjalta ja niin persut tekivät, vaikka se hysteerisesti persukammoista keljuttaakin näköjään penteleesti.
      Sen sijaan se kyvyttömästi hoidettu vaalivalmistautuminen, mistä syystä tuo lakiesitys sinne oli pakko tuoda, on aivan eri asia, vaikka yksi Karjalainen ja hallituksen munarit eivät sitä kykene ymmärtämään.
      Eiväthän hallituksen munarit voi ymmärtää, että heidän vuoden mittaista munaustaan arvostellaan, vaikka lakiesitys sinänsä voi jopa kerrankin olla perustuslain mukainen, mikä olisi suorastaan ihme……..

      1. Ottaa persuja jo niin koville, että tässä muut nauraa jo itsensä kippuraan Suomen surkeimmalle huumoripuolueelle, jolle nauraa jo kaikki Suomen naurismaan aidatkin.

        1. ”Perustuslakivaliokunta ottaa kantaa ainoastaan siihen, onko hallituksen esitys perustuslain mukainen vai sen vastainen”

          Vain pöljä hysteerisesti persukammoinen ei kykene tätä ymmärtämään.

  6. Tunnustan, että en lukenut ketjun kommentteja, mutta epäluottamuksen esittäminen ministerille joka ei ole hoitanut tehtäviään on aivan oikea ratkaisu, vaikka se kuinka kismittäisi niin mediaa kuin muitakin tahoja.

    On täysin käsittämätöntä se miten oikeusministeriö julkaisee lainvastaista informaatiota ja lähettää lainvastaista ohjeistusta kuntiin.

    Yhtä käsittämätöntä on se miten terveysturvallisuuteen ei ole vuoden aikana varauduttu, mutta nyt yhtä äkkiä kahdessa kuukaudessa asiat saadaan hoidettua, kysyn vaan, että mitä ne asiat ovat joita ei vuodessa saatu kuntoon?

    1. Niin kuin sanoin, terveysolosuhteet ja uhat ovat vaihdelleet merkittävästi jopa niin, että uhka on väistynyt välillä.
      Nyt kun se on uudelleen todellisessa uhassa, ei ole mitään argumenttia olla muuttamatta toimintatatapaa terveysturvalliseksi. Ja sillä ei ole mitään sijaa jossittelulle, paitsi tietenkin persuilla. Asia on päätetty, piste. Ja persut öykkäröivät vastuuttomasti. Muilla on järki päässä.

      1. Ei ole argumenttia olla muuttamatta toimintatapaa nyt.
        Sen sijaan perusteltuja argumentteja on kysyä, miksi hel****ssä nämä ääliöt eivät varautuneet siihen etukäteen, kun varma tieto oli muualta, että uhka toistuu.

        1. Ei ollut aikanaan mitään tarvetta varautua. Oli muuta paljon tärkeämpää tekemistä. Vaalien siirtoon ei kukaan kuole, siirtämättä jättämiseen voi kuolla.

          1. Ei ollut ”aikanaan” ennen koronaa tarvetta, vaan koronan tulon jälkeen on ollut monessa mielessä.
            Hallitus maan johtajana on se instanssi, minkä tehtävä on varautua mahdollisiin uhkiin ennalta eikä vasta, kun ”tavara” on housussa.
            Marinin mukaan naiset johtavat hallitusta, joten naiset siis ovat se sakki, joka on muninut tuon varautumisen.
            Toki oli hallituksella muutakin tehtävää, kuten Vogueen poseeraaminen, kesälomat ja sote-pelleilyn ideologinen ajaminen.
            Valitettavasti tuo korona ja sen mahdolliseen pahenemiseen keskittyminen olisi silti ollut se tärkein asia, mutta ei näköjään.

              1. Kun pöljät mollaavat persuja, ei tosiasioilla ole mitään merkitystä.
                Persukammoinen ei näytä kykenevän käsittelemään asiaa asiana, vaan päätyy aina pöljäilemään persukammoaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *