Idioottien kokoontumisajot

Mikähän on tämä porukka ”vapauden puolesta” joka osoittaa mieltään nyt Helsingissä? Facebookissa mukaan oli ilmoittautunut jopa vajaa kolmetuhatta henkilöä mutta paikalle oli vaivautunut ilmeisesti  muutama sata. Kylteissä vastustetaan maskeja ja rokotuksia, on mukamas ”minun keho, minun asia”. Rokotus kyllä mutta ei maski, viruksen tartuttaminen ei ole kansalaisoikeus. Uhriutuminen näkyy myös olevan muotia kun yhdessä kyltissä väitetään päälle käytävän ”tankein”.  Tuo porukka nyt kyllä voi uskoakin vaikka mitä, ehkä siellä on varauduttu Leopardien tuloon. Kuvan perusteella mukana on paljon naisia, ihan tavallisen näköisiä eikä  mitään anarkisteja. Tyhmyys ei näy päälle muuten kuin maskittomuudesta ja siitä että on poliisin ohjeiden vastaisesti keräännytty kokoukseen.  Poliisi sitten joutuu tuon maskittoman ja huutavan joukon kanssa olemaan tekemisissä, ehkä sinne pitäisi lähettää mieluummin armeijan kemiallisen sodankäynnin yksikkö ettei tarvitsisi toisten pohjattoman tyhmyyden takia saada tartuntaa.

13 vastausta artikkeliin “Idioottien kokoontumisajot”

  1. Liikkeen johtopaikka on Saksassa.
    Ehkä tuo ”vapaus” pitäisi selvittää ahtamalla sakki tiukasti yhteen pieneen tilaan……………..

  2. HS lukijakommentti ja 422 tykkäystä=Toivon, että marssiin osallistuneet luovuttavat vapaaehtoisesti tehohoitopaikkansa muille, jos sairastuvat vaikeaan koronatautiin. Marssille osallistuminen etenkin maskitta on tietoinen valinta, joten olisi vähintään reilua että kantaa teoistaan seuraamukset.

    1. Voisivat vielä pysyöä kavereidensa seurassa ja poissa hoidosta muutenkin.

  3. Että Helsingissäkin, minä olen aina luullut, että siellä on ihan hyviäkin ihmisiä. Ei aina se luulo…

  4. Tuota samaahan katsoskelin; ei vaikuta kyllä täysjärkisien touhulta. Toisaalta; olemmehan tulleet havaitsemaan näitä ilmiöitä, ”meille kuuluu vapaus”, entäs se vastuu?

  5. Twitteristä=En ymmärrä paljoa, mutta pippurisumute elokapinassa ja tämä olisi ehkä ihan hyvä selittää meille jotta ymmärrämme miten Helsingin poliisi järkeilee.

    1. Ehkä ymmärrät sen, että tämä sakki ei estänyt liikennettä eikä kieltäytynyt lopettamasta sitä estämistä, kuten elopellet.

  6. Helsingin poliisikomentaja Lasse Aapio nostaa tässä esiin työturvallisuuskysymyksen.

    – Jos ruvetaan kovin väkisin porukkaa hajottamaan, niin poliisi on vielä rokottamatta. Tietenkin tartunnan riskikin on olemassa, Aapio sanoo STT:lle.

    Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen toteaa myös sähköpostitse STT:lle, että työturvallisuuden näkökulmasta on ongelmallista, että poliisin henkilöstö on rokottamatonta. (IS)

  7. Niin, siksi kirjoitin että sinne olisi pitänyt lähettää kemiallisen sodankäynnin yksikkö suojapuvuissa. Tuo ääliöporukka huutaa totta kai päin naamaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *