Sakari Puisto, persu ilman persujen ”vaatteita”

Eilen 11.2  A-talkin teema ja osallistujat ovat alla:

”Miksi Suomen talous jää muiden Pohjoismaiden jalkoihin? Onko työperäinen maahanmuutto yksi ratkaisu ongelmaan? Keskustelemassa kansanedustajat Matias Mäkynen (sd.) ja Sakari Puisto (ps.) sekä ekonomistit Sanna Kurronen, EVA ja Patrizio Lainà, STTK. Juontajana Sakari Sirkkanen #yleastudio 39 min ”

Olin positiivisesti hämmästynyt koko ohjelman keskustelun tasosta, joista näkyvimmät olivat Matias Mäkynen SDP ja Sakari Puisto PS.

Sakari Puisto osoitti olevansa täysin toisenlainen persujen kansanedustaja kuin on totuttu kuulemaan Halla-ahoa tai Taviota tai keitä tahansa äänekkäitä persujen manipulaattoreita.

Mutta hän onkin maailmankansalainen, Brittien Cambridgestä valmistunut tohtori, Kiinassa kouliintunut asiantuntija, joka lyö toisen ”mestaritohtorin” mennen tullen sivistyneellä puheellaan ja asiallisuudellaan. Ollut työ- ja oikeusministeriössä  Sipilän hallituksen Jari Lindströmin avustajana.

Hän, poiketen muista persuista,  ei räyhännyt maahanmuuton sosiaalisista ongelmista, vaan keskittyi muiden keskustelijoiden kanssa asiaan työperäisestä maahanmuutosta monialaisesti. Ei ollut kirkumassa EU:n elvytyspakettia vastaan tai Suomen velanottoa elvytykseen tai huutamassa markkaa takaisin. Koko A-talk, Sirkkasen provosoinnista huolimatta, oli asiaa täynnä, jossa osallistujat puhalsivat hyvinkin samaan hiileen jopa Mäkynen ja Puisto.

Miksi muut persuöykkärit hallitsevat mediakenttää ? Siksi, että niillä saadaan pöljien äänet. Puiston kaltaiset eivät sen vuoksi halua olla rintamassa saamassa hölmön viittaa.

Miksi sivistynyt Sakari Puisto,  jaksaa olla tällaisessa PS-porukassa ?

 

 

27 vastausta artikkeliin “Sakari Puisto, persu ilman persujen ”vaatteita””

 1. Samaan kiinnitin huomion. Puisto on aina ollut hyväkäytöksinen ja fiksu ja olen ajatellut monta kertaa, miksi muut persut eivät voi käyttäytyä yhtä asiallisesti kuin Puisto ja Kihniön perussuomalaiset. Pitävätkö he jonkinlaisena itseisarvona möykkäämistä ja saman asian toistamisia sekä puheenjohtajansa matkimisia esim. kiiluvasilmäisiä toistelemalla päivästä toiseen.

  1. Täytyy mennä seuraavan kerran Tammelantorin tai keskustorin teltalle ja panna ”Karjalainen ja musta lasit” ja pipo syvälle päähän, ettei kukaan tunne ja kuiskata korvaan että, mitä sä täällä tämmöisessä porukassa teet, etkö edes häpeä ?

    1. Sen minä tiedän.
     Mutta menen kysymään kuitenkin, kun ei mitenkään sovi Puiston korkeaan profiiliin. Oli ns, Soinin ”sinisten” porukoissa, joista osa sitten liittyi peruspersuihin, joita haukutte takin kääntäjiksi ja vääntäjiksi tai luopioiksi tms..

     1. Vai oli Sakari Puisto Soinin ”sinisten” porukoissa, mistähän tämän keksit?

      Nimittäin ei ollut.

      1. Puisto oli Lindströmin avustaja, mutta kun ei liittynyt loikkareihin, vaan jatkoi perussuomalaisissa, niin sai potkut ”uuvateilta”.

     2. Iso HEH!
      Kaikki eivät ymmärrä, missä mennään.
      Silloin, kun kahelit yrittävät tuhota Suomen, täytyy kulloinkin keskittyä aina siihen keinoon, millä kahelit sen tuhotyön kulloinkin meinaavat tehdä.

      Itse olen kuntolenkilläni jakanut Sakarin esitteitä useissakin vaaleissa.
      Seuraavassa Sakari on keskittynyt toiseen asiaan kuin mitä Karjalainen on tullut seuranneeksi.

      https://www.kansalainen.fi/sakari-puisto-maahanmuuton-ongelmista-viisainta-olisi-valttaa-koko-tilanteen-syntymista/

    2. Niin, Arvi, on onhan tuo möykkäävä Heikki mielenkiintoinen tapaus, mutta mahtuu kyllä joukkoon tullaan, ei siinä mitään. 😀

 2. Ehkäpä avauksen kirjoittaja ei nyt ole paras mahdollinen henkilö puhumaan räyhäämisestä. Ainakaan sen perusteella, mitä näiltä sivuilta on asiaan liittyen saanut lukea.

  Se, että löytää perussuomalaisista vain räyhääjiä, ei kenties olekaan perussuomalisten vika, vaan syy on ehkäpä havainnoitsijassa itsessään.

 3. Onkos joku nähnyt tai kuullut Halla-ahon öykkäröivän ? Entä Lulu Ranteen, Mari Rantasen, Arja Juvosen, Rami Lehdon, Tom Packalenin, Jari Koskelan, Toimi Kankaanniemen, Petri Hurun, Wilhelm Junnilan jne.jne.

  Mikäli A-studiossa oltaisiin samalla kokoonpanolla keskusteltu vaikkapa elvytyspaketista niin veikkaan, että avaajan analyysi olisi aivan toinen.

  1. Niin, ei Sakari Puiston esiintyminen ketään perussuomalaista jotain oikeasti tietävää yllättänyt.

 4. Persuilla on jo niin kuurot homekorvat, etteivät erota edes jatkuvia toistuvaakin toistuvampia idioottiteemojaan möykkäämisestä, johon kaikki muut ovat lopen väsyneitä paitsi möykkäämistä rakastavat persujen äänitorvet.
  Puisto on ihan väärässä seurassa ulkopuolisen silmin ja korvin.

    1. Persuallergia on paha allergia.
     Allergia on autoimmuunisairaus, jossa elimistön tappajasolut ylireagoivat joihinkin aineisiin ja alkavat tehdä jäynää omillekin soluille.

     Kuinkahan monta aivosolua Heikkikin on menettänyt persuallergiansa takia?
     Arvailtavaksi jää.
     Toivottavasti ei kärsi kala-allergiasta. Kala lisää iän pituutta ja elvyttää aivoja.

 5. Eihän sinisissä mitään ohjelmallista vikaa ollut. Sama ohjelma kuin persuillakin. Menestyivät vaalikoneissani yhtä hyvin kuin persut ja kristillisetkin.

  Eron syynä oli lähinnä liiallinen vallanhimo. Olivat loukkaantuneita, kun eivät päässeet ensimmäisille istuimille lähinnä maan hallituksessa kokemiensa tappioiden takia. Olisivat odottaneet seuraavaan puoluekokoukseen! Maltti petti. Minäkin olen odottanut ministeriksi pääsyä jo vuosia.🤪

  Sinimustien aatteista en tiedä. Luulisin, että vaalikoneissani menestyvät. Ehkä ovat ei-marxilaisia sosialisteja. Pari yrittäjää lähti pois Tampereen osastosta, koska piti pj. Kiemunkia liian sosialistisena. Vaati suurempaa yrittäjävastuuta asioista.

  Marxilaiselle sosialistille on isänmaallisuus kirosana. Ei-marxilainen sosialismi, isänmaallinen kansallinen sosialismi oli kuitenkin pelastamassa Suomea toisessa maailmansodassa ja sen jälkeen bolshevismilta, joka on verrattavissa valtakuntaa vaivaavaan syöpäkasvaimeen.

  Bolsheviikit ovat osoittautuneet historiassa tuhoisiksi niille valtakunnille, missä ovat vallan kaapanneet. Venäläisiäkin kuoli tuossa onnettomuudessa kymmeniä miljoonia ja usein vielä parhaasta päästä.

   1. Joka tapauksessa Puisto suostui tuplaministeri Lindströmin avustajaksi. Siinä varmaan töitä riittikin.

 6. Nyt, kun on oikea ja laajasti sivistynyt persu kuultu ja nähty julkikeskustelussa päivänpolttavista aiheista, voi vapaasti todeta, että muut persut ovat esiintymiskyvyiltään reippaasti alle hänen arvostelun. Enemmänkin he mestaroivat vänkäröimisen mestaruudesta mestarinsa tapaan.

Kommentoi