Suomen poikkeuksellista kriisien sumaa johtaa kansanrintamahallitus- hyvä !

Olemme historiallisesti sellaisessa poikkeuksellisessa tilanteessa, mitä aikaisemmin ei ole kohdattu. Se on  monella rintamalla maailmanlaajuinen niin pandemia osalta, kun sen syitä johtuvassa markkinoiden muutoksessa liikenteessä, viestinnässä, kulutuksessa, vapaa-ajassa, työteon metodeissa, rahankäytön monisyisissä ongelmissa: pankkeja ei käytännössä ole, bitconit, käteistä ei muka tarvita, huijauksien suma, tietotekniikan väärinkäytökset jne..

Ja, tämän keskelle on yllätyksellisesti joutunut pyytämättään Suomenkin poikkeuksellinen hallitus kokoonpanoltaan monessa mielessä.  Ja tietenkin häpeilemättömän vallanhimoisen opposition vastuuttomassa melskaamisessa tilanteessa, jossa kaikki on väärin tehty, mutta avainta oikeaan yhteisesti hyväksyttyyn tilanteeseen vastaamatta.

Hyväkö olisi pudas tai voimakkaasti oikeistohallitus tai vastaavasti vasemmistohallitus ? Ei olisi vaan ensimmäinen vaihtoehto saatanallinen paha ja toinen ei edes juuri mahdollinen.

Yhteiskunnan kyky huolehtia mahdollisimman monista kansalaisista ja yrityksistä on nähty hoituvavan kelvollisesti nyt voimassa olevalla kansanrintamalla. Se on näkynyt monella rintamalla ja vain tällaisen kriisin kohdatessa.

Karavaani kulkee , sekarotuiset rakit räksyttävät , mutta ohjaajan ruoska viuhuu ja kansa reessä on vilttien alla lämpimässä.

PS. Armoton on myös nyt tässä jutussa moderaattori, jonka roskis täyttyy asiattomista heitoista sekä pääasiassa olevista linkkimielipiteistä ja linkkiviidakoista.

27 vastausta artikkeliin “Suomen poikkeuksellista kriisien sumaa johtaa kansanrintamahallitus- hyvä !”

  1. Minä olen sellainen perussuomalainen, joka pystyn elämään niin vasemman kuin oikeankin ”komennon” kanssa ja sopeuden kulloistenkin lakien ja asetusten noudattajaksi, kunhan sen laatijat ovat kansanvaltaisen demokratiamme mukaan vaaleilla valitut.

    1. …ja parlamentaariseen päätöksentekoon kuuluu yhtenä tärkeänä osana myös oppositio ja jos se kritisoi hallitusta tekemistään päätöksistä ja esittää vaihtoehtoja, niin sehän on sen tehtävä, olipa sitten oikealta tai vasemmalta laidalta. Sellainen yhteiskunta jossa ei oppositiota ole, on totalitaristinen ja sitäkös Heikki suomeen haluat.

        1. Heikki,- edellinen hallitus päätöksillään sai aikaan lähes 150000 uuden työpaikan syntymisen ja silloin vasemmisto-oppositio huusi, että väärin sammutettu, eli sama kaiku on askelten oppositioissa.

            1. Miten tuo työllisyystoimi istuu tähän tilanteeseen maailmanöaajuisen kriisin ollessa päällä sekä Suomen puunjalostuksen vetämässä viimeisiään.
              Tähän tilanteeseen eivät entiset lääkkeet pure.

  2. Onneksi kuitenkin vihreät ovat suomessa katoava ja sukupuuttoon kuoleva uskonto, mutta herra varjele, Euroopan veturi Saksa on taas menossa samaan kuin ”aatun” johdolla 30 luvulla, kun ovat liittokansleriksi valitsemassa ”myrkynkeittäjän”.

      1. Ressukka ei älynnyt hehkulampusta hevon paskaa, vaan laittoi sähkölämmitystalouksiin eriomaisesti sopivan sähköä säästävän ja myrkyttömän hehkulampun kieltolistalle. Tietenkin joutui virtsaamaan hönttejä meppejä saappaaseen saadakseen direktiivin aikaiseksi.

        Tämä näytti suuntaa vihreitten ympäristöön, kansantalouteen ja kansan turvallisuuteen suuntautuville tuhotoimille.

  3. Niin, ihalilijajoukkonsa toimesta kaikesta vastuusta vapautettu hallitus ratkaisee kaikki ongelmat lisäämällä velkaa ja paisuttamalla julkista sektoria pysyvillä menoilla, ilman pysyviä tuloja, vautsi mikä innovaatio.

    Jo ennen koronaa olleet ongelmat säilyvät ja niitä synnytetään lisää, mutta tätä ei tietenkään saisi arvostella, jotta pääministerin ja koko hallituksen melko tyhjän päälle rakentunut imago ei kärsisi.

    Ongelmat ovat totta kai oppositiossa ja virkamiehissä, missäpä muuallakaan.

    1. Täällä puhutaan nyt asiaa, ei ihailun kohteista. Edellinen on jargonia sadannen kerran. Ei mene lävitse muualla kuin opposition onnettomissa kehitysaihioissa. Ala-arvoista, mutta menköön.

      1. Jos totuuden toteaminen on ala-arvoista niin olkoon sitten, mutta jätän kommentoinnin tähän, kun nähtävästi avauksen tarkoitus on jonkinlaisen ylistyslaulun esittäminen maailman parhaalle ja ehdottoman virheettömälle hallitukselle.

        1. Holtiton ja kritiikitön hallituksen ylistäminen on jonkinlainen sokea uskonto eikä sen uskovaisiin mikään tosiasia pure.
          Holtiton velkaantuminen, kritiikitön EU-velan ylistäminen, omien mokausten vähättely ja mitäänsanomattomat ja toimimattomat päätökset työllisyyden lisääntymiseksi sekä järjetön sote-pelleily ovat nykyhallituksen suurimmat saavutukset.
          Nyt kehuvat asioita, mitä oppositiossa haukkuivat mennen tullen, mutta sekin lienee hallituksen ”saavutus”.

            1. Sanoo jatkuvaa hallituksen ylistyslaulua toistava trumppimallinen hallitususkovainen…

  4. Näissä laajoissa ”kansanrintamahallituksissa on sellainen vika, että kaikien pitää saada jotain hyvää itselleen ja kukaan ei halua tehdä päätöksiä, jotka kirpaisevat omia kannattajia.. Silloin vaikeat ja kansantalouden kannalta tarpeelliset päätökset jäävät tekemättä.

    Ei tuolla pandemiallakaan voida loputtomiin ratsastaa vaikka kovasti sitä yritetäänkin.

    Kuten jo yllä todettu olematonta rahaa on helppo jakaa ja ostaa näin kannatusta kansalaisten keskuudessa.

    On vaan niin, vaikka muuta väitetään, että velat on joskus maksettava. Lasku lankeaa joskus ja se ei aikanaan nousevien korkojen oloissa ole mitään herkkua.

    1. Niistä seurauksista sitten nykyiset hallituspuolueet oppositiossa syyttävät vallassa olevaa hallitusta.

      1. Niinpä juhak !

        Sdp ja kepu tuuppaavat olematonta rahaa kiireellä erilaisiin tukiin, minkä jälkeen onkin aika antaa hallituksen hajota.

        Näillä puolueilla onkin sitten kiva oppositiosta käsin haukkua uutta hallitusta, jonka tehtäväksi on jäänyt nostaa Suomi ylös suosta.

  5. ”Ja tietenkin häpeilemättömän vallanhimoisen opposition vastuuttomassa melskaamisessa tilanteessa, ..”

    [Tekstin formaatti on kuin Pravdassa]

    Onko tämä nyt ensimmäinen kerta, kun oppositio kritisoi hallituksen toimia?

    *
    Jotkut ilmeisesi, pyhän kirjamme ohjaamana, kunnioittaa esivalta yli kaiken – kulloinkin vallankahvassa olevat oikeassa, muut väärässä.

    1. Tällaistahan tämä ”keskustelu” on, kun siihen osallistuvat vain persut, tyhjänpäiväistä jargonia.
      Mutta totean vielä suuremmalla rintaäänellä, että onneksi meillä on toimiva hallitus ja tyhjänpäiväinen oppositio paitsi KD.
      Kokoomuskin, entisenä valtiomiespuolueena ja Orpon johdolla, on alentunut alle minkään riman. Mutta melskaamien oppositiossa kannattaa aina saada tyhjääkin parempi tulos vaaleissa.

      1. ”Tällaistahan tämä ”keskustelu” on, kun siihen osallistuvat vain persut, tyhjänpäiväistä jargonia.”

        .. vain persut ..

        Onkos Heikki hypännyt persuisiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *