Haaste Pirkanmaan medioille!

 

Pidimme eilen puolueosaston (Vasemmistoliitto) kokouksen. Pohdimme aluevaaleja, jotka pukkaavat päälle. Miten käymme vaalikampanjaa ja millä rahoituksella? Uskokaa pois, puhuimme muutamista kympeistä ja satasista. Näillä eväillä pitäisi pärjätä ja saada Pirkanmaan reuna-alueilta valtuutettuja.

Varmaa on, että mukaan lähtevät kansanedustajat ja heidän puolueensa tuuppaavat rahaa palamaan taas sievoisia summia. Puhumatta kuinka ovat jo muutenkin esillä julkisuudessa ja saavat oikopäätä palstatilaa kirjoituksilleen ja ajatuksilleen. Me lähdemme hurjasti rahoituksen osalta takamatkalta suhteessa ehdokkaisiin jotka rahan voimalla nostavat itseään esille.

Jos haluamme vaaleissa ihmisten äänestävän runsain joukoin, pitäisi ainakin yrittää turvata tasavertaiset mahdollisuudet käydä vaalit. Jos raha ratkaisee pääosin pääsyn valtuustoon, silloin kyllä vähäväkinen kansanosa ja heikoimmassa asemassa olevat jäävät ilman edustajia.

Ehdotankin teille arvoisat mediat, että näissä vaaleissa huomioisitte meidät vähävaraiset ehdokkaat. Me haluamme pyytettömän vilpittömästi päästä vaikuttamaan kanssaeläjiemme sosiaali – ja terveyspalveluihin aluevaltuustossa. Julkaiskaa juttujamme, ottakaa meidät ja meidän ajatuksemme huomioon.

Hyvät median edustajat, teidän tehtävä on puolustaa demokratiaa ja taistella sen puolesta. Siksi käännyn puoleenne. Te voitte auttaa meitä, ettemme jää näillä reuna-alueilla ja pienissä kunnissa paitsioon. On kaikkien etu, että tulevassa valtuustossa on laaja rintama valtuutettuja pitkinpoikin Pirkanmaata.

Hannu Tiainen

Kihniö

Vasemmistoliiton aluevaaliehdokas

2 vastausta artikkeliin “Haaste Pirkanmaan medioille!”

  1. Kyllä ne ihan samanlaiset ovat ongelmat täällä eteläisellä Pirkanmaallakin. Meillä on kolme, tai neljä ehdokasta enkä oikein tiedä auttaako edes raha. Mielestäni järjestelmä on ihan väärä, kyllä jotenkin eri tavalla olisi pitänyt pitänyt kiintiöidä jokaiselle kunnalle
    edes yksi valtuutettu. Nyt ei kukaan aja teidän, eikä meidän etujamme, se on ihan väärin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *