Kenttälajit eri päiville juoksujen kanssa.

Taas kerran hihat palaa Ylen lähetykseen Kalevan kisoista. Juoksijat näyttävät olevan pääosissa verrattuna kenttälajeihin. Esim. perjantaina oli käynnissä kuulan finaali, mutta kovin heikosti kamera löysi työntäjiä.

Sen sijaan naisten kympin juoksijoita näytettiin minuuttitolkulla vaikka matkaa oli vielä monta kierrosta jäljellä. Maaliin tulon jälkeen hidastuksia hidastusten perään, jonka jälkeen haastatteluja. Pika pikaa kaksi työntöä, jonka jälkeen alettiin näyttää edellisvuoden hidasta 1500 metrin juoksua. Päälle vielä valmentajan haastattelut.

Ja kaiken aikaa kenttälajissa finaali käynnissä. Huippuna nuo kolme jaarittelijaa selostamossa, joilla itsellä on hauskaa, muistellen menneitä. Onko ihme jos kiinnostus yleisurheiluun alkaa hiipua.

Jos noita juoksijoita on pakko näyttää edestä ja takaa, esitellä edellisvuosien tuloksia ja näyttää hidastuksia eri kulmista, niin pistettäköön juoksut eri päiville, että me kenttälajien ystävät saisimme myös nauttia alusta loppuun tiukoista kilpailuista.

Ja onko pakko Ylen lähettää armeija selostajia mukaan joka paikkaan. Ennen riitti Anssi Kukkonen ja Seppo Kannas, ja katsojat saivat nauttia joka lajeista tasapuolisesti.

Hannu Tiainen

Kihniö.

5 vastausta artikkeliin “Kenttälajit eri päiville juoksujen kanssa.”

1. Paitsi sen kerran kun Tiina Lillak heitti viimeisellä heitolla maailmanmestariksi. Hän kyllä muistaakseni myös tunnusti mokanneensa.

1. Kyllä minäkin olen ylen pettynyt Ylen toilailuihin. Kalevan kisat oli melkoinen pohjanoteeraus.

2. No, onhan se koomista, kun kamera seuraa 10 000 m:n tms. juoksua minuuttitolkulla, mitä siinä kukin tönii ja vaihtaa paikkaa ja kentän tapahtumista ei tiedä mitään.