Esimerkkiä virheille – lopettakaa saastuttava ruuan kuskaaminen toiselta puolelta maapalloa

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008278809.html

”Ei enää perulaista parsaa tai Etelä-Afrikan mustikoita: Tanskassa toimiva päivittäistavaraketju lopettaa lentorahtia vaativien tuotteiden myynnin”

Vihdoin vihreää selkärankaisuutta.

Tätä on esitettävä esimerkiksi Suomen virheille ja pitää vaatia heitä lopettamaan ruuan ja nimenomaan virheiden suosiman kasvisruuan kuskaaminen toiselta puolelta maapalloa.

11 vastausta artikkeliin “Esimerkkiä virheille – lopettakaa saastuttava ruuan kuskaaminen toiselta puolelta maapalloa”

 1. Itse suosin markkinataloutta. Jos joku haluaa välttämättä ostaa vaikka brasilialaista naudan sisäfilettä, niin ostakoon. Itse ostan mielelläni vaikka punaviiniä jenkkilästä. Ostan mieluiten suomalaista, mutta jos sellaista kunnollista ei ole saatavana, niin mieluiten jostakin demokraattisesta maasta.

 2. Jos mikä on hullua niin Norjan lohen lennätys kauas itään fileoitavaksi ja taas takaisin markettien pakastelaareihin. Kärppänä pitäisi juuri vihreiden ruveta tätä suureen ääneen vastustamaan.

  1. Suomessa aletaan lisäämään kirjolohen kasvatusta, markkinat on suuret, toivotaan että onnistuu.

 3. Näen isompana ongelmana tuonnin semmoisista maista jotka tuhoavat kasvatuksella ympäristöä. Vähempi ongelma on logistiikka sinänsä.

 4. Blogin avauksesta:

  ”Ei enää perulaista parsaa tai Etelä-Afrikan mustikoita: Tanskassa toimiva päivittäistavaraketju lopettaa lentorahtia vaativien tuotteiden myynnin”

  *
  Tuo on järkevä päätös. Niin, eikä päätös liity mitenkään persuihin.

 5. Onkos siinä järkeä Suomessa kun lähetetään porkkana kiinaan pilkottavaksi lentäen tietysti ja saamme ne takaisin pussitettuina
  No hullutta sekin on jota itsekkin osaisime tehdä sen kun ei niin väliä ole mistä se porkkana menee palasiksi terv tepivaari

  1. Virheet suosivat ”kasvisruokaa” ja siinä hehkutetaan mm. soijaa, mitä tuotetaan kaatamalla aarniometsää.
   Väitteesi on pelkkää höttöä, mitä et todellakaan kykene todistamaan karjalainen.

 6. Blogin avauksesta:

  ”Tätä on esitettävä esimerkiksi Suomen virheille ja pitää vaatia heitä lopettamaan ruuan ja nimenomaan virheiden suosiman kasvisruuan kuskaaminen toiselta puolelta maapalloa.”

  Olen täysin samaa mieltä.

 7. Jos kaikki suosisimme kotimaista niin se kehittyisi ja kaikki voisimme hyvin, mutta vihdeiden tulee lopettaa maatalouden kurjistaminen ja lähteä itse vaikkapa puutarhureiksi.
  Kyllä suosin kotimaista esim kotimainen broileri korimaisen juoman kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *