Hallitusta kehutaan koronan hoidosta – totuus on toinen

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007803415.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=aamulehti.fi&utm_content=promobox

”Muistiot paljastavat: Näin hallitusta piti herätellä koronan uhkaan – Niinistö ehdotti kulisseissa kovempia ratkaisuja”

Hallitus oli pihalla kuin lumiukot/akat eikä kyky riittänyt ymmärtämään asiaa, vaikka asiantuntijat koittivat sitä selittää.

Riskiä vähäteltiin ja THL:ää käskettiin hyssyttelemään.

Kyllä hallitus hoiti pandemian todella mallikkaasti, kunnes katastrofi iski.

7 vastausta artikkeliin “Hallitusta kehutaan koronan hoidosta – totuus on toinen”

 1. Kyllähän tuosta vähän erilaisen kuvan saa suhteessa siihen, eritysesti hallituksen itselleen antamaan arvosanaan asian hoidosta.

  Eikä sitäkään tosiasiaa mikään muuta, että on ollut vuosi aikaa, mutta rajoja ei edelleenkään saada kiinni, huolimatta, että keinokin on ollut olemassa jo aiemmassa lainsäädännössä.

  Rajoitustoimissakin on niin omituisia tulkintoja, jotta ei niitä nauramatta pysty lukemaan.

  1. Olisit varmasti tyytyväinen mikäli meilläkin olisi KCNA:n kaltainen uutistoimisto?

 2. Suomen monia maita paremmin mennyt koronan aika johtunee paljolti kiltistä ja sääntöjen noudattamiseen totutetusta kansanluonteesta. Kekkereitä pitävät vastuuttomat iloitteluporukat ovat pieni vähemmistö, pääosa meistä käyttää maalaisjärkeä ja myös itsesuojeluvaisto ja tarve suojata lähimmäisiä toimii.

  1. Matti, olen kanssasi pitkälti samaa mieltä ja lisäksi mielestäni meidän asukastiheys toimii eduksemme.

   1. Tuo tiheys todella, esimerkiksi omalta parin tuhannen asukkaan saareltani ei korviini ole kantautunut yhtään koronatapausta

 3. Mielestäni ei ollut huonosti missään kohtaa tuo Ruotsin raja olis pitänyt sulkea samoin tehtiin itä rajall ja etelärajalle
  Jotenka eipä anna aihetta nostella mitään suurempia sulkuja ja ulkonaliikkumiskieltoja enää
  Helsinkiin nyt ei kannata mennä siellä saa pieruperseet liikkua ja bilettää ja levittää koronaansa terv tepivaari

Kommentoi