Hysteria huipussaan – kyllä kaikenlaisia riittää

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007925990.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=iltasanomat.fi&utm_content=promobox

”Pääkaupunki­seudulla perutaan päivittäin kymmeniä Astra Zenecan rokotusaikoja, asiantuntijat kehottavat hakemaan rokotteen”

Kyllä se korona kannattaa mieluummin ottaa.

Eihän siinä veritulppariski ole kuin monituhatkertainen rokotteeseen verrattuna.

6 vastausta artikkeliin “Hysteria huipussaan – kyllä kaikenlaisia riittää”

  1. Itse en lähde Astran rokotteeseen kielteisesti suhtautuvia tuomitsemaan, vaikkakin toivon, että järki voittaisi.

    Ihan omasta kokemuksesta kuitenkin tiedän, että on iso joukko ihmisiä, joita pelottaa rokotteiden, aivan kuten minkä tahansa muunkin lääkityksen / toimenpiteen sivuoireet / haittavaikutukset. Itse asiassa, ellei ole alalla toiminut, ei oikeasti osaa ajatella / uskoa kuinka yksinkertaisia asioita alalla joudutaan päivittäin toistamaan toistamisen jälkeen, jotta hoito / toimenpide saadaan tehtyä.

    Tiedän, että tuo kuulostaa aivan hullulta, mutta ikävä kyllä se on arkipäivää ja vain ja ainoastaan valistuksella ja niiden yksinkertaisten asioiden kerta toisensa jälkeen toistamisella tilanne paranee.

    On kuitenkin myös hyvä huomata se, että enemmistö kuitenkin suhtautuu niin rokotteisiin kuin mihinkä muuhun lääkitykseen / toimenpiteeseen tahansa positiivisesti, mutta siitä ei ole kovin mediaseksikästä uutisoida.

    Jos tuhat ottaa rokotteen ja yksi kieltäytyy, niin se on se yksi josta uutisoidaan.

    1. Riippuu siitä yhdestä, miten käyttäytyy.
      Jos rähistään ja vaaditaan toista rokotetta suureen ääneen, pääsee julkisuuteen.
      Jos ei varaa aikaa eikä mene rokotukseen, ei siitä lööppiä synny.
      Toisaalta, jos sitten saa taudin, on turha syytellä muita siitä.

  2. Nämäkin tapaukset saattavat aiheuttaa epäilyjä:
    kolme hyvin tuntemaani ihmistä, jotka ovat saaneet Astran, ovat tulleet korkeaan kuumeeseen, käsi toimettomaksi, pahoinvointia ja viikon pois tolaltaan. Ihan kauhea olotila, ovat sanoneet kaikki yhdestä suusta.
    Eilen naapurin rouva juuri kertoi meille tämän viimeisen tapauksen ja pohdimme miksei kukaan miehistä ollut tätä oiretta saaneet. Olisiko syy se, että rokoteannos on saman kokoinen niin isolle miehelle kuin pienikokoisille naisille. Tämä ainakin näissä kolmessa tapauksessa oli juuri näin.
    Noilla taas ei ole tuon veritulpan kanssa tekemistä.

  3. Minulla ei ollut minkäänlaista tietoa siitä, millä piti rokottaa ja millä sitten rokotettiin. Vasta monen päivän jälkeen tuli sitä ”todistusta ” katseltua, siinä se mainittiin, Pfizer- Biontech, eikä yhtään se pistäminen edes tuntunut. Ei jälkeenkään huomannut, että on rokotettu.

  4. Minä sain astran, pistämistä en edes huomanut eikä mitään oireita missään mielessä tullut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *