Naisen mielihalu vs. lapsen oikeudet

https://www.is.fi/menaiset/ihmiset-ja-suhteet/art-2000007924073.html

”Perheen perustaminen on tehty kalliiksi, hitaaksi ja hankalaksi yksin tai naisparina äidiksi haluaville. – Eriarvoisuus tuntuu järjettömältä ja sen korjaaminen on yhteiskunnalta arvovalinta, Anna sanoo.”

Haluat siis lapsen, mutta ryöstät lapselta oikeuden isään.

Sinun mielihalusi ohittaa siis lapsen oikeudet.

Samalla vaadit, että yhteiskunnan – miehet mukaan lukien- pitää kustantaa oma mielihalusi.

Edellytät myös, että yhteiskunnan – miehet mukaan lukien- pitää maksaa tukiaisia, koska olet ”yksinhuoltaja”.

5 vastausta artikkeliin “Naisen mielihalu vs. lapsen oikeudet”

  1. Sen verran on vähäistä syntyvyys tässä maassa että en hirveästi lähtisi muuta kuin kehumaan jokaista joka asialle jotain tekee.

    1. Voitaisiinhan harkita sitä vanhanpiian/-pojan veroa, kun eivät edistä yhteiskunnan säilymistä lapsia hankkimalla.
      Toki voitaisiin mieluummin siirtyä perheverotukseen, missä perheen jäsenmäärä otetaan huomioon verotuksessa niin, että tuloista jäisi perheen käyttöön enemmän rahaa.
      Samalla perheiden verotuksessa yhteensä samanlaisilla tuloilla verotus olisi tasapuolisempi riippumatta puolisojen tuloeroista toisin kuin nykyään, missä pienimmillä veroilläpääsevät ne, joilla puolisoiden tulot ovat lähinnä toisiaan ja suurilla tuloeroilla rangaistaan.
      Tämä varmaankin edistäisi paremmin lasten hankintaa.

  2. Kiinasshan pelättiin, että ei synny riittävästi lapsia tulevaisuudesssa vanhusten hoitajiksi. Neljännestä lapsesta alkaen siitä maksettiin palkkio. Sitten huomattiin lapsia syntyvän liialllisesti ja sillä menolla koko koulujärjetelmmä ja muut sosiaaliset järjestelmät täyttyvät liian äkkiä. Silloin rajoitettiin syntyvyys kahteen lapseen ja niin se on kai vieläkin.

  3. Kyllähän tuon mielikuvan voinee luoda, ehkä avauksessa todetulla tavalla … mutta, mielikuvan voi muodostaa täysin vastaisestikkin; oman ajattelunsa mukaan.

    1. Voi luoda miten haluaa.
      Minä kuitenkin katson, että lapsella on oikeus isäänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *