Kaikenlaiset ”me ollaan hyviä”-organisaatiot syyttävät provokaation kohteeksi joutuneita sen sijaan, että syyttäisivät koko ongelman aiheúttanutta.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008464529.html

”Tilannetta kesästä asti läheltä seuranneet avustusjärjestöjen edustajat uskovat, että kuukausia jatkunut rajakriisi voitaisiin ratkaista alle vuorokaudessa, jos Puolan hallituksella vain olisi poliittista tahtoa.”

Vai, että, jos PUOLAN hallituksella olisi poliittista tahtoa??????????

Tilannetta ei olisi edes syntynyt, jos Valko-Venäjällä olisi ollut poliittista tahtoa eikäolisi jrjestänyttuota ongelmaa.

Kaikenlaiset ”me ollaan hyviä”-organisaatiot syyttävät provokaation kohteeksi joutuneita sen sijaan, että syyttäisivät koko ongelman aiheúttanutta.

Sama koskee välimeren ”turistitakseja”, mitkä hakevat nuo elintasoturistit Eurooppaan ennalta tiedetyiltä noutopaikoilta sen sijaan, että veisivät ne lähimpään maahan eli akaisin rantaan.

Yksi vastaus artikkeliin “Kaikenlaiset ”me ollaan hyviä”-organisaatiot syyttävät provokaation kohteeksi joutuneita sen sijaan, että syyttäisivät koko ongelman aiheúttanutta.”

 1. Ylinopeasti lisäntyvien kansojenongelmaa ei pidä enää yrittää ratkaista siirtämällä ihmisiä EU-alueelle, sillä tällä tiellä lopputuloksena on, että alueemme muuttuu pakolaisten lähtömaiden kaltaisiksi. On pidettävä mielessä, että pääluvun kasvattaminen ei välttämättä nosta maan tuotantoa. Tämä on nähty (m.m.) Afrikassa, Lähi-Idässä ja Afganistanissa.

  Pelkällä poliittisella tahdolla ei tuoteta ruokaa, asuntoja, vaatteita y.m.s.
  .

  Päästä rajan yli tuhat, niin uusia tulijoita on kymmenentuhatta.

  Päästä rajan yli kymmenentuhatta, niin uusia tulijoita on satatuhatta j.n.e.

  *
  IS: ”Tilannetta kesästä asti läheltä seuranneet avustusjärjestöjen edustajat uskovat, että kuukausia jatkunut rajakriisi voitaisiin ratkaista alle vuorokaudessa, jos Puolan hallituksella vain olisi poliittista tahtoa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *