Kyllä poliitikot osaavat törkeästi haaskata yhteiskunnan varoja omaan taskuunsa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5ae97abc-70b1-49a6-a891-76dead2ec4de

”Karpela on toiminut koko eduskuntauran jälkeisen ajan yrittäjänä, joten suomalaiset veronmaksajat ovat tukeneet välillisesti hänen yritystoimintaansa yli kymmenen vuoden ajan sopeutumiseläkkeen ja nyt sopeutumisrahan muodossa.”

On yrittäjä, mutta ei nosta palkkaa, jotta saa sopeutumistuet ja nyt vielä kehtaa ottaa yritykselleen koronatuet.

Ei voi kuin todeta, että törkeää muija kuten se lääkärimuijakin.

 

7 vastausta artikkeliin “Kyllä poliitikot osaavat törkeästi haaskata yhteiskunnan varoja omaan taskuunsa.”

  1. Rehellisyyden nimissä on todettava, että oli se Karpela ns. ammattiosaamishaasteellinen jo ministerinäkin. Että ei hän ole pohjalle pudonnut, vaan pohjalla jatkanut.

  2. Näin ne poliitikot järjestelevät toinen toisilleen etuuksia. Kyllähän korpeaa veronmaksajia ja syö mahdollisesti vallitsevaa kunnioitusta poliitikkoja kohtaan

  3. IS=Entisistä ministereistä sopeutumisrahaa lokakuussa saivat Tanja Karpela (kesk), Astrid Thors (r), Suvi Lindén (kok) ja Timo Soini (sin).

    Entinen kulttuuriministeri Karpela ja entinen kulttuuriministeri ja viestintäministeri Lindén jättivät eduskunnan jo 2011. Entinen maahanmuutto- ja eurooppaministeri Thors siirtyi eduskunnasta muihin tehtäviin 2013 ja entinen ulkoministeri Soini jäi politiikasta sivuun 2019.

    Thors, 60, Lindén, 59, ja Soini, 59, voivat nostaa halutessaan etuutta 65-vuotiaaksi asti.

  4. Eihän meillä Suomessa ole korruptiota.

    Kokoomuslaiset ovat innolla ”kannustamassa” työttömiä töihin leikkaamalla työttömyyskorvauksia mutta kun tulee itselle tilaisuus elää verovaroilla ilmaiseksi niin kyllä kelpaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *