Neukkulassa ollaan palailemassa Stalinin valheaikaan

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venaja-kieltaa-lailla-toisen-maailmansodan-veteraanien-loukkaamisen-soimaaja-voi-saada-jopa-5-vuotta-vankeutta/8093646#gs.vvz3cl

”Venäjän parlamentin alahuone duuma on hyväksynyt lainsäädännön, joka kieltää toisen maailmansodan veteraanien loukkaamisen.

Vastaisuudesta siihen syyllistyvät voidaan tuomita enimmillään kymmenientuhansien eurojen sakkoihin tai jopa viiden vuoden vankeuteen.”

Tämä ilmeisesti koskee myös niitä partisaanimurhaajia, jotka raiskasivat ja murhasivat lapissa siviilejä.

Näitä rikollisiahan on neukkulassa juhlittu suurina sankareina, kun valehtelivat siviilien murhaamisen sijaan tuhonneensa suuria sotilastukikohtia.

8 vastausta artikkeliin “Neukkulassa ollaan palailemassa Stalinin valheaikaan”

  1. Vaiettu sota on kirja joka kaikkien venäjämielistenkin pitäisi lukea

    1. Talvisodasta neukkulassa ollaan kuin pisi sukassa, kun tuli turpaan tukevasti.

  2. Otteita kirjoituksesta:

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006326198.html

    Tämä on tuorein luku puna-armeijan tappioista talvisodassa – koko totuutta ei tiedetä vieläkään
    .
    Miten voi olla niin, että me emme edelleenkään Venäjällä tiedä, kuinka paljon ihmisiä kuoli talvisodassa?
    .
    Vasiljevin mukaan miestappioista esitetyt luvut ovat heitelleet suuresti eikä koko totuutta tiedetä vieläkään.
    .
    – Virallisesti sanottiin ensin, että kuoli noin 65 000 ja noin 39 000 katosi, joista varmuudella noin 14 000 kuoli. Nyt puhutaan, että tuoreimpien tietojen mukaan nimeltä tiedettäisiin noin 123 000 kaatunutta.
    .
    Vasiljevin mukaan yksi syy lukujen heittelemiseen on esimerkiksi se, että neuvostoviranomaiset ilmoittivat kadonneiksi nekin sotavangit – noin 5 400 henkeä – jotka palautettiin takaisin Suomesta.
    .
    – Heistä suurin osa laitettiin Neuvostoliitossa leirille 5–8 vuodeksi epäiltyinä yhteistyöstä suomalaisten kanssa. Omaisille heidät ilmoitettiin silti joko kadonneiksi tai kuolleiksi.
    .
    Suomen armeija osoitti, että melko heikolla armeijalla, pienellä väkimäärällä ja vähäisellä taistelukoneistolla voi taistella käytännössä tasavahvasti paljon suurempaa armeijaa vastaan ja aiheuttaa tälle suuria tappioita. Paljon ratkaisee taistelutahto.

  3. Näin on itäisessä naapurissamme kautta tsaarin aikojen ja kamalan kommunismin ollut että ainoa oikea tieto on tullut ylhäältä ja vahvasti kohti vanhaa perinnettä näyttävät olevan menossa.
    Optimisti pitää olla jos kuvittelee ettei meno jatkuisi nykyisen oligarkian jossain vaiheessa auttamatta romahtaessa, mielikutukseni ei riitä siihen että siellä joskus todella vapaat vaalit järjestettäisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *