Rokotevastaisuuden huippu – Kärkkäinen boikottiin

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b6c238eb-acea-43f1-8e7d-8fa2441eea8a

”Koronarokotevastaisella kanavalla on jaettu koodia, jolla saa Kärkkäiseltä alennushintaisen tulostimen esimerkiksi rokotevastaisten tarrojen tulostamiseksi, kertoo MTV.”

Jo TJ:n rokotevastaisten typeryyksien jälkeen putiikki meni boikottilistalle ja tästä eteenpäin pysyvästi.

11 vastausta artikkeliin “Rokotevastaisuuden huippu – Kärkkäinen boikottiin”

 1. Kaskun se on tullutkin julkisuuteen, minä jo viimekeväänä päätin etten osta enää mitään Kärkkäisen nettikaupasta. Hän jo silloin julisti, että älkää menkö rokotukseen ja se oli silloin ihan omistaja Kärkkäinen itse. Silloin huomasin, että meidän elämänarvomme eivät tapaa ja ovat täysin eri planeetalla.

 2. Näin jokusen sata Brotherin etikettitulostinta ostaneena ja käyttäneenä, en tiennytkään että niillä voi tulostaa vain rokotevastaista sisältöä.

  1. Ei sitä kukaan väitäkään Kyuu.
   Kuitenkin alennuskoodin jakaminen nimenomaan sakille, mikä antaa ohjeita rokotevastaisten tarrojen tulostamiseen, osoittaa jotain eikä ihan asiallista.

 3. Joo siis luin toki jutun – mutta tietämättä taustoja, tästä on vaikea arpoa paljoa.

  Sinänsä tämä voi olla mainiota sabotaasia. Brotherin QL-sarjan tulostimet ainakin kun tekevät keveitä lämpösiirtotulosteita. Ovat mainioita siistissä sisäkäytössä mutta jos koittavat tehdä sillä propagandatarroja liimattavaksi paikkoihin, haalistuvat lukukelvottomaksi pihalla ensimmäisen päivän aikana.

  Jos haluaisivat kestäviä tarroja, pitäisi ostaa jotain TECin SX4-sarjalaisia raskaalla värikasetilla. Hintakin toki pompsahtaa sinne kolmen tonnin päälle.

  Johan loppui propagandainnostus…

 4. Hei,,,näitä tämän ”uskovais lahkon” liikkeitä on autoliikkeistä, huonekaluliikkeisiin, palveluasemiin yms asti….näissä on monasti niin että nainen on nyrkin ja hellan välissä ja niitä akatellaan. Olen moiseen törmännyt, mutta koska raha niin se on ok…

 5. Jokainen uskoo johonkin. Jos ei muuhun niin ”ajattelen, olen siis olemassa”.
  Ei uskonnollinen usko tarvitse välttämättä jumalaa, jumalia. Se tarvitsee peruspilarin, joka on muuttumaton ja jakamaton.
  Fundamentalistisella luojauskovaisella ja fundamentalistisella ateistilla ei juurikaan ole muuta eroa kuin heidän uskonsa peruspilariin; kumpikin haluaa käännyttää.

  Tämä ”vesimeloniuskonnollisuus” taitaa olla nykypäivän trendi: päältä vihreä, sisältä punainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *