Sosialistinen sotesotku tasapuolistaa hoidon – joka paikassa päästään jonottamaan

https://www.talouselama.fi/uutiset/nain-huonosti-toteutuu-sanna-marinin-hallituksen-odotettu-lupaus-nyt-espoo-vantaa-ja-helsinki-valovuosien-paassa-tavoitteista/74d1e437-0aa7-48b1-bed6-f0a817a03750?ref=iltalehti:bc79&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_talouselama_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

”Kaupungin sisäisistä eroista raju esimerkki on Espoo. Siellä jono kiireettömään hoitoon oli ulkoistetulla Matinkylän terveysasemalla 6 vuorokautta, kun kaupungin pyörittämissä seitsemässä terveyskeskuksessa kiireettömään hoitoon pääsi 65–90 vuorokaudessa.”

Kyllä sosialistinen terveydenhoitoon tehokasta.

Yksityisille kunnan kustannuksella päästään nopeasti – sosialisisille kunnan hoitamille saa jonottaan sairaanakin kymmeniä päiviä.

Jos sotesotku tulee voimaan, pääsemme kaikissa paikoissa tuohon hienoon kymmenien päivien jonotukseen ja nopeat palvelut katoavat yksityisten poistuessa.

5 vastausta artikkeliin “Sosialistinen sotesotku tasapuolistaa hoidon – joka paikassa päästään jonottamaan”

  1. Näin äkkiseltään voisi veikata, että ainoat varmat voittajat sotemaakuntahimmelissä ovat vakuutusyhtiöt potentiaalisesti lisääntyvällä terveysvakuutuskaupalla.

  2. Voi kysyä, kuinka paljon ihmisiä on yksityisen asiakkaita ( vähän) ja, kuinka paljon julkisella ( paljon eli valtaosa.
    Olisi hyvä tietää edes perusluvut mistä puhutaan ja verrataan.

Kommentoi