Todella asiallinen kirjoitus sananvapauden todellisesta tilanteesta Suomessa

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008397964.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

”Etäältä näkee hänestä hyvin, että aidot sananvapauden kannattajat ovat Suomessa vähissä.”

Suomessa selkeänä vähemmistönä olevat ”woket” ja ”antirasistit” eli pääosin punavihreät ovat nostaneet suuren metelin ja koittavat hiljentää toisin ajattelevat ja käytännössä muiden kuin itsensä ”sananvapauden”.

Moni merkittäväkin kulttuurivaikuttaja ja tutkija on jo hiljaa pelätessään tuon ilmiön seurauksia itselleen.

Nyyt olisi aika aloittaa vastatoimenpiteet ja kaataa erityisesti ”vihapuhe”-rasismi.

 

19 vastausta artikkeliin “Todella asiallinen kirjoitus sananvapauden todellisesta tilanteesta Suomessa”

 1. Tämä ilmiö vaikuttaa laajenevan jatkuvasti, mutta sananvapauden rajoitamispyrkimyksiä nähty jo eduskunnan suuressa salissakin useaan kertaan.

  En juuri korninpaa hetkeä sananvapauden rajoittamispyrkimyksenä ole nähnyt kuin mitä oli rajaturvallsuudesta keskustelu hybridivaikuttamisen alla.

  Kyllä väkisin tuli mieleen, että onko hallituspuolueiden edustajilla ihan kaikki intiaanit kanootissa, toki samaa ihmetteli kyllä moni muukin mm. Charly Salonius-Pasternak.

  Kysehän oli lainsäädännöstä, joka hallituspuolueiden edustajien mukaan on valtiosalaisuus ja siitä keskustelu on turvallisuusuhka.

  Pitää vaan toivoa ettei vieraiden valtioiden agentit osaa käyttää Googlea tai ymmärrä käydä kirjatossa, joissa näitä valtionsalaisuuksia säilötään.

  1. Siinä hybridiuhkakeskustelussa persut ylitti oman ymmärryskykynsä siinä missä Suomen Eduskuntaan, julkiseen keskusteluun, olisi heidän hölmöytensä pisteeksi iin päälle pitänyt tuoda rajavalvonnan salaisimmat tiedotkin reposteltaviksi.
   Miten näin tyhmä joukkio on päässyt Eduskuntaan ? No, sinne heidät ovat äänestäneet toinen samaa tasoa oleva joukkio.

   1. Heikki, ei kannatta aina antaa mielikuvituksedn laukata ja vasemmiston viedä vaan joskus kannattaa ihan itse seurata asiaa mistä keskustellaan. Kukaan ei vaatinut yhtään mitään salaisia tietoja, aivan naurettavaa puhetta.

    Kyse oli lainsäädännöstä ja siihen tarvittavista muutoksista ja lainsäädäntö on julkista tietoa joka löytyy niin netistä kuin myös kirjastoista.

    Charly Salonius-Pasternakin arvio:

    https://www.verkkouutiset.fi/katastrofaalisen-typeraa-tutkija-hammastelee-eduskuntaa/#09b401d7

    Taitaa hänkin olla persu?

    1. Palsternak on väärässä. Ei Suomessa voida keskustella niinkuin ison lahden takana USA:ssa Venäjästä, ei ainakaan julkisesti Suomen Eduskunnassa.

      1. Eikä kyse edes ollut Venäjästä vaan Suomen lainsäädännöstä ja kyllä Palsternak on aivan oikeassa eikä suinkaan ole ainut joka tuota keskustelua ja hallituspuolueiden omituisia lausumia ihmetteli.

       Itse osin ymmärrän keskustelun olleen hallitukselle erittäin kiusallinen ja silloin on paras hyökätä oppositiota vastaan kun tuolla hallituskokoonpanolla asiaan ei mitään parannusta voi saada aikaan.

     1. Charly Salonius-Pasternakin on mielestäni mitä suuremmassa määrin oikeassa

      Pään pensaaseen laittaminen ei ole oikea toimintatapa.

      *
      ”Keskustelussa on pohjimmiltaan kyse siitä, kuinka löytää tasapaino kansainvälisten velvoitteiden ja ihmisoikeuksien ja kansallisen turvallisuuden sekä laajan skaalan häirinnän välillä, Charly Salonius-Pasternak toteaa eduskunnan keskustelua seuranneessa Twitter-ketjussaan.

      – Hallituksen mukaan kyse on virheellisestä vastakkainasettelusta. Oppositio puolestaan pitää hallitusta naiivina, koska mailla on velvoitteita kansalaisiaan kohtaan, hän summaa.

      Charly Salonius-Pasternakin mukaan eduskunnan puheenvuoroissa kuultiin aika tiuhaan silkkaa lööperiä.”

   2. Voit Karjalainen lopettaa tuon persupaskan jauhamisen tässä blogissa nyt heti.
    Jos et asiaa avauksesta osaa kirjoittaa, pysy poissa.

 2. Rasismi on nousussa.

  Se johtuu pitkälti siitä että oikea, todellinen, satuttava, hirveä rasismi ei ole tarpeeksi mediaseksikästä.

  Afrikan tähti ja dramaattiset puolestaloukkaantumiset sen sijaan ovat.

 3. Rasismi ja sananvapaus pyritään rajaamaan sivistyneille
  sillä saman asian voi sanoa maallikkona ja joutuu syytettyjen penkille
  kun taas kielen taitaja voi sanoa saman niin ettei tule syytetyksi.
  – Virolaiset olivat mehityksen aikana mestareita käyttämään kiertoilmaisuja.

 4. Tässä on kyse sananvapaudesta eikä eduskunnasta tai persuista.
  Jos sisälukutaito ei riitä avauksen ymmärtämiseen, lienee syytä pysyä poissa.

 5. Siinä mielessä hallitus haluaa noudattaa vakiintunutta linjaansa, että lakimuutoksia aletaan tehddä vasta siinä vaiheessa kun tilanne on jo päällä.

  Oppositio haluisi välikysymyksellään patistella hallitusta toimimaan ajoissa.

  Rajavalvonnalla on riittävät valtuudet toimia ns. normaalioloissa. Nyt haluttiinkin antaa rajavalvonnalle lisää oikeuksia, jos tilanne eskaloituu. Sulkea raja, estää assylum -porukan maahan pääsy jo ennen Suomen maaperälle astumista jne.

  Ei oppositio pyytänyt hallitusta tai mitään muutakaan tahoa paljastamaan salaisia toimintamenetelmiään saatikka esim. tiedustelutaktiikoitaan tai vastaavia.

  Kyse oli tarvittavien lakien valmistelusta.

 6. Lue Karjalainen aloitus ennenkuin seuraavan persukommenttisi poistettavaksi tyrkkäät.

   1. Aloituksessa ei käsitelty välikysymystä, vaan wokea ja ”antirasismia”.
    Kumpaa sanaa et ymmärrä Karjalainen?

 7. Luin tuon saman jutun, hyvin kirjoitettu ja kommenteista päätellen enemmistö Hesarin lukijoista on samaa mieltä. Taas esimerkki siitä millaisia juttuja ”valtamedia Hesarissa” on. Vähän aikaa sitten oli toisaalta pari juttua joissa yritettiin selittää miten Esko Valtaoja muka töpeksi käyttäessään neekeri-sanaa. Summa summarum: Hesari julkaisee erilaisia näkökulmia, toimittajista ja haastatelluista henkilöistä riippuen. Jos loukkaantuu siitä että lehdessä on ”väärästä näkökulmasta” kirjoitettuja juttuja niin ehkä kannattaa sitten tilata vain oman puolueen lehteä.

 8. Rasismista on tekemällä tehty pahuuden symboli, jotta vasemmistoliberaalinen eliitti saisi rahvaasta entistä paremman niskalenkin.

  Että miten tämä on mahdollista?

  Koska entisestä vasemmistosta (esim. Suomessa), sitä joka yhdessä muiden puolueiden kanssa mm. maksoi sotavelat, asutti puoli miljoonaa Karjalan evakkoa ja rakensi hyvinvointivaltion, ei enää ole juurikaan jäljellä muuta kuin ahneet ammattiliitot, ja koska kulttuurimarxistien perusteellisen myyräntyön seurauksena kokoomus ja keskustakin voidaan lukea vasemmistoliberaalien joukkoon, niin käytännössä vastakkain ovat etupäässä eliitti ja rahvas.

  Ellitillä ei juurikaan ole kantona kaskessa muita kuin Perusuomalaiset ja pienpuolue kd. (Sama tilanne lienee muissakin länsimaissa: vastakkain eliitti ja rahvas ja eliitillä kantona kaskessa sielläkin kansallismieliset.)

  Koska eliitti omistaa valtamedian, niin ei tarvitse ihmetellä että rasismia nähdään jopa joulutortuissa ja eliitin tehokkaimmat äänitorvet maassamme, HS. ja Yleisradio näkevät olemattomia äärioikeistolaisia joka puun takana. Ellitin riemuksi nyt on kuulemma löytynyt peräti viisi oikeaa äärioikeistolaista (elleivät sitten ole myyriä), joten Suomen ja Ruotsin äärivasemmistoarmadat vapisevat kauhusta. Sic!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *