10 vastausta artikkeliin “Vasurien himoverotuskiihko vain pahenee”

  1. Helkkarin hyvä, että vasurit pitää huolen öykkärien verovälttelystä. Ei kun kun lisää veroja vaan tai, että yksityisten taksat kokonaan kelalle pikkutuloisien osalta.

    1. Li Andesson on aivan oikeassa, kun aika verotukselle on:

     Tämä tiivisti US/ Topi Rantakivi ytimekkäästi:

     ”Maakuntaverotus on tarkoitus ottaa esille vasta sitten, kun aluevaalit on käyty lävitse. Se verotus on hyvinvointialueille suunnattu ja tarkoituksena on ottaa eri kunnilta ne hankalat lakijutut kuten pelastus sekä sairausasiat omille harteilleen. Kunnilla on yleisesti ollut käytössä kuntayhtymiä ja näitä ollaan korvaamassa pois.

     Tuo maakuntaverotuksen tarkoitus oli alentaa erilaisten kuntien verotusta pienemmäksi ja nyt on havaittu tuollaisia tahallisia alibudjetointeja. Ei se maakuntaverotus ole helppoa toteuttaa ja siinä asiassa pitää tehdä huolellisesti eikä tehdä holtittomasti kuten Sipilän hallitus aikoinaan ja moni asia meni pilalle.”

     1. Eli vaalien jälkeen alkaa painostus maakuntahimmelilisäverotuksen ajamiseksi läpi.
      Tämä siitäkin huolimatta, etteivät kaikki hallituspuolueetkaan ole kannattamassa kaikkien noiden toimintojen siirtämistä maakuntahimmeleille.

  2. Joku voisi pitää Vasemmistoliiton vaaliavausta suorastaan popilismina, mutta eihän se voi sitä olla, vai voiko sittenkin.

 1. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson palkitsi tukijansa – ei tietenkään omasta pussistaan.
  .
  ”.., jonka puheenjohtajan tytär nimitettiin vaalien jälkeen Anderssonin puoluetoverin, sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen valtiosihteeriksi.”

  *************************************************************************
  .
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/49c0c40a-3ecb-4698-98ec-5ae35a533217
  .
  Turun Sanomien mukaan vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson sai vuoden 2019 eduskuntavaalikampanjassa suurimman lain salliman lahjoituksen eli 6 000 euroa porvoolaiselta Kerkkoon kansantaloyhdistykseltä, jonka puheenjohtajan tytär nimitettiin vaalien jälkeen Anderssonin puoluetoverin, sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen valtiosihteeriksi.
  *
  TS:n mukaan mainittu Kerkkoon kansantaloyhdistys oli vuoden 2019 eduskuntavaaleissa 6 000 euron lahjoituksellaan Anderssonin kampanjan suurin yksittäinen lahjoittaja.
  .
  TS:n mukaan Kerkkoon yhdistystä hallinnoi ”vasemmistopiireissä hyvin tunnettu Ruuthin suku.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *