Marinin hallitus avaa Suomen rajat holtittomalle maahanmuutolle tarkoituksella…

 

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008429403.html

Kansan­edustajat tyrmistyivät oleskelu­lupa­kaavailuista – ”Marinin hallitus tuntuu suorastaan kerjäävän ongelmia rajoillemme”

”Oppositiossa ihmetellään, mitä järkeä on turvapaikkaprosessissa, jos hakijat saavat oleskeluluvan kielteisestä turvapaikkapäätöksestä huolimatta.”

Kun annetaan tälläinen impulssi tänne tuleville, niin mitä lottootte, kuinka monta näitä tulee nyt…

Orpon (KOK) munaus 2015-2016 on pientä verrattuna mitä tapahtuu nyt,,,tätä ei meidän yhteiskunta voi maksaa millään, se kaatuu—Orpo otti sen reilu 30 000 tänne ja nämä saa KAIKKI nyt olla täällä…

Marin varmaan ottaa sen seuraavan 300 000 ? Onko tämä joku kisa vai?

PS ottaisi 0, mutta kun se ei näille käy!!!

Toisaalta tämä ei koske enää varttuneemmassa iässä olevia, nuoremmat tämän saa kokea, täälläkin voi vaikka silakasta tehdä ruokareseptin ja silittää kissaa, se ei vaikuta enää yhtään mihinkään…

 

36 vastausta artikkeliin “Marinin hallitus avaa Suomen rajat holtittomalle maahanmuutolle tarkoituksella…”

 1. Mikään Suomen hallitus ei ole avaamassa mitään !
  Vihreiden johtaman siäministeriön virkamiehet vihreiden toimesta ovat asiaa tukineet ja hutkineet.
  Hallitus ei sellaista hyväksy !

 2. Itselle tuli hieman sellainen vaikutelma eilen, että tämä esitys tuli yllätyksenä muille hallituspuolueille, mutta toisaalta eihän hallituksen sisäinen tiedonkulku ole ennenkään ihan sitä parasta A-luokkaa ollut.

  Esitys ja jo pelkkä pohdinta asiassa on täysin järjetöntä ja jos joku on vielä sitä mieltä, että vihervasemmisto ei todellisuudessa halua täysin avoimia rajoja, ilman mitään kriteereitä yhtään minkään suhteen, niin kannattaa pohtia asiaa uuden kerran.

  Saramon käsittämättömät heitot eilisessä täysistunnossa olivat ihan tätä samaa luokkaa.

 3. Jos tälläinen hölmöys jostain syystä näkisi päivän valon, niin samalla sitten voidaan haudata koko turvapaikkajärjestelmä.

  Sinänsä en nyt vielä löisi vetoa esim. sosiaalidemokraattien kielteisen kannan puolesta, koska jo ennen viime eduskuntavaaleja silloinen SDP:n puheenjohtaja esitti vähän samansuuntaisia ajatuksia eräässä vaalikeskustelussa.

 4. Oleskeluluvan se turvapaikan saaminenkin vaatii. Nyt ollaan purkamassa koko järjestelmää, koska luvattomat oleskelijat eivät poistu maasta vaan tehtailevat jatkuvasti uusia hakemuksia.

  Ohisalohan jo taannoin esitti, että turvapaikanhakijoille, jotka eivät edes vielä ole Suomessa, voitaisiin alkaa myöntämään oleskelulupia työn tai opiskelun perusteella, ilman että on sen paremmin työ- kuin opiskelupaikkaakaan valmiina.

 5. Samaa mieltä Mika Koskisen kanssa

  On myös todettava, kun asia rehellisesti tarkastelee, turvapaikan hakijat eivät ole olleet kovinkaan hyvin työllistyviä, eikä muutoinkaan suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutuvia.

  Kun ihminen lähtee esimerkiksi Syyriasta, Irakista tai Afganistanista, niin välttämättä syynä ei ole turvan hakeminen. Eläähän näissä maissa kussakin kymmeniä miljoonia ihmisiä.
  Kuvaavaa on Valko-Venäjältä Puolaan pykivän nuoren miehen sanat: Irakissa on ikävä elää, kun ei ole töitä. Pyrin Englantiin, jossa on hyvät mahdollisuuden päästä pimeisiin töihin.

  *******************************************************************************

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8e364046-e482-4f57-b7e8-d0aa1600b84d

  Vihreät haluaa vesittää turvapaikkapolitiikan – samalla lähtee vaarallinen viesti: Tulkaa kaikki Suomeen

  Vihreä turvapaikkapolitiikka on vaarallista ja se on tullut tiensä päähän, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen.

 6. Hmm.. niinpä niin .. Pitkä oleskelu Suomessa avaisi pääsyn pysyvään oleskelulupaan – huolimatta kielteisestä turvapaikka päätöksestä.
  .
  Siinäpä lähettäisimme houkuttelevan viestin Syyriaan, Irakiin, Somaliaan, Afganistaniin ..
  .
  **********
  ”Hankkeessa laaditaan kaksi selvitystä, joista toinen koskee pitkään maassa ilman oleskeluoikeutta oleskelleita ja toinen työllistyneitä ..”

  *****’*’**

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008426237.html

  Sisäministeriö kaavailee tuhansille kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille oleskelulupaa

  Sisäministeriön selvityksessä hahmotellaan, että oleskelulupa myönnettäisiin vuosina 2015–16 saapuneille turvapaikanhakijoille, jotka ovat olleet maassa pitkään ilman oleskelulupaa.

  Hankkeessa laaditaan kaksi selvitystä, joista toinen koskee pitkään maassa ilman oleskeluoikeutta oleskelleita ja toinen työllistyneitä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä. Selvitykset tehdään virkamiestyönä ja niiden on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä.

 7. Olen Heikin kanssa samoilla linjoilla, että tässä nyt ennakkopanikointi on turhan kovaa.

  Mutta, tämä osoittaa osaltaan miten paskana koko järjestelmä on. Ne, joille on turvapaikka myönnetty, ovat tervetulleita meille ja heitä pitää kohdella asianmukaisesti, auttaa osaksi yhteiskuntaa ja mahdollisesti myöhemmin palaamaan.

  Ne, joilla ei tätä oikeutta ole, on saatettava pois maasta.

  Muutoin koko korttitalo romahtaa.

  1. Asiassa pitäisi myös kirjaimellisesti noudattaa ohjetta, minkä mukaan turvallisessa maassa oleva ei ole oikeutettu hakemaan turvapaikkaa toisesta maasta.
   Esimerkiksi Valko-Venäjä on edelleen kansainvälisen määritelmän mukaan turvallinen maa eli siellä olevalla ei ole oikeutta tulla toiseen maahan hakeman turvapaikkaa.
   Samoin Venäjä, Ruotsi, Viro, Tanska ja koko EU:n alue kuuluvat turvallisiin maihin.
   Tämän seikan virheiden ja vasureiden ministerit ”unohtavat” kirkkain silmin.

 8. Mielestäni kansalaisten on hyvä ottaa kanttaa, kun asia on käsittelyvaiheessa.

  Pelkkä selvityksen aloittaminen on jo selkeä kannanotto vireän sisäministerin taholta.

  *
  ”Sisäministeriö kaavailee tuhansille kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille oleskelulupaa

  Sisäministeriön selvityksessä hahmotellaan, että oleskelulupa myönnettäisiin vuosina 2015–16 saapuneille turvapaikanhakijoille, jotka ovat olleet maassa pitkään ilman oleskelulupaa.”

  ****************************************************************
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008431615.html
  .
  Keskustan Saarikko kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden oleskeluluvista: ”Suhtaudumme tähän esitykseen kriittisesti”

  Saarikon mukaan tuore sisäministeri Krista Mikkonen (vihr) on kertonut, että selvitykset ovat vasta valmistuneet ja hallitus ottaa niihin sitten kantaa.

 9. Mielestäni olisi syytä miettiä minkälaisen signaalin lähettäisimme pakolaisten lähtömaille, jos pitkään maassa olleilla, kielteisen päätöksen saaneille, myönnettäisiin pysyvä oleskelulupa.

  Kielteisen päätöksen jälkeen pysyvä oleskeluvan saanet viestittäisivät sukulaisilleen ja kavereilleen kotimaahansa, että tulkaa Suomeen – täällä voi oleskelle vaikka kuinka pitkään tekemättä mitään, ylläpito pelaa.

 10. Vihreät järki hoi, älä jätä

  Kanasanedustajatkin (ei vihreät) katsovat parhaaksi ilmaista kantansa sisäministeriön hankkeelle jo käsittelyn alkuvaiheessa.

  *************************************************************
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008429431.html

  24.11.2021

  Sdp:n ja keskustan kansanedustajat arvostelevat sisäministeriön kaavailuja myöntää kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille oleskelulupia

  KESKUSTAN ja Sdp:n valiokuntaryhmät irtisanoutuvat sisäministeriön kaavailuista, joiden mukaan ilman oleskeluoikeutta Suomessa pitkään olleille voitaisiin myöntää oleskelulupa.

  *
  ”Olemme katsoneet, mitä lupatyyppejä lainsäädännöstä tällä hetkellä löytyy ja miettineet, voisiko ratkaisu löytyä niistä vaiko erillisestä kertalaillistamisesta, eli että luotaisiin jonkinlainen uusi lupatyyppi määräajaksi”, sanoo lainsäädäntöneuvos Jutta Gras sisäministeriöstä Ilta-Sanomille. Hän toimii hankkeen vastuuvalmistelijana.

  ********************************************************************

  Mielestäni on samantekevää millaisin ’koukeroin’ päätös tehtäisiin.

  Jutta Gras’n olisi syytä miettiä minkälaisen signaalin lähettäisimme pakolaisten lähtömaille, jos pitkään maassa olleilla, kielteisen päätöksen saaneille, myönnettäisiin pysyvä oleskelulupa.

  1. Ei Jutta Gras mieti.
   Ideologia ”paperittomien” auttamisesta on kytenyt vahvasti jo keväästä alkaen.

 11. Persut repii persettään heti kum mamu vilahtaa nurkan takaa. Pirunmoisia ihmispelkääjiä.
  Olkaa huoleti Marin antaa teillekin rauhoituspikkin persuukseen.

  1. Kun tuo persupelko/-katkeruus on noin pahassa jamassa, olisiko syytä koittaa etsiä jotain muuta elämään?

 12. Pesukarjalaisen on aloitettava persuili, kun hänen pollastaan ei löydy mitään asiallista sanottavaa.

 13. Tämä tiedetään:

  24.11.2021

  Sdp:n ja keskustan kansanedustajat arvostelevat sisäministeriön kaavailuja myöntää kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille oleskelulupia

  ***************************************************************************

  Mielipiteeni:

  Mielestäni olisi syytä miettiä minkälaisen signaalin lähettäisimme pakolaisten lähtömaille, jos pitkään maassa olleilla, kielteisen päätöksen saaneille, myönnettäisiin pysyvä oleskelulupa.

  Kielteisen päätöksen jälkeen pysyvä oleskeluvan saanet viestittäisivät sukulaisilleen ja kavereilleen kotimaahansa, että tulkaa Suomeen – täällä voi oleskelle vaikka kuinka pitkään tekemättä mitään, ylläpito pelaa.

  1. Pesukarjalaisen on aloitettava persuili, kun hänen pöljästään ei löydy mitään asiallista sanottavaa.

 14. Mitään osaamattomien elintasopakolaisten elinikäinen ylläpito ei ole mikään pikkujuttu,

  1. On se vaan outo juttu, että selkeä tosiasia ei jonkun kaaliin mene tuollaisen hysteerisen persukammon/-katkeruuden takia.
   Toki syynä saattaa olla sellainen punavirheideologiakin..

 15. Tämähän menee niin, että kourallinen persuja tekee tarkoituksellisesti sellaisia avauksia, että tietävät etukäeen muilla olevan satavarmasti vastakkainen mielipide.
  Ja saavat niistä orkkuja, kun muutamat esittävät haisevan vastalauseen ja näin vieleä saavat tuplaorkun päästessääm vittuilåemaan henkilötasolla.

  1. Älä tikusta asiaa , Heikki.

   Oliko sinulla jotain oikeaa asiaa tämän blogin aiheeseen, vai onko pönttösi aiheesta täysin tyhjä?

   Muuten mikä into sinulla on luokitella PB:n bloggaajia persuiksi ja ei-persuiksi.

   *
   Henkilökohtaisuus.

   Jos kommentinisi on tyyppiä : ’tuo on taas niitä persujen potaskaa’, niin eikö se ole täysin henkilöön käypää?

   1. Persut puolueena ei ole henkilökohtainen. Sinä ”Alb…= Isota…” olet. Eikö se mitenkään mene perille.
    Juuri tästä syystä myös ylläpito on aikaisemmin poistanut kommenttejasi.

    1. Älä tikusta asiaa , Heikki.

     Oliko sinulla jotain oikeaa asiaa tämän blogin aiheeseen, vai onko pönttösi aiheesta täysin tyhjä?

     *
     Sinun kannattaisi lopettaa omana navan ympäri kiehkaaminen – et sinä niin erinomaisen tärkeä ihminen ole.

    2. Heikki, vaikuttaa hieman siltä, että itselläsi on vaikeuksia ymmärtää asia. Se, että haukut kaikki persut, eli sekä puolueen jäsenet, että kannatajat milloin milläkin tavalla on mielestäsi puolueen haukkumista, mutta todellisuudessa haukut jokaista henkilöä ja ellet tätä ymmärrä niin olet juuri sellainen kuin mistä moitit.

  2. Tämähän menee niin, että yksi hysteerisesti persukammoinen/-katkera hutaa persua asiasta välittämättä ja muiden vastauksia ymmärtämättä.
   On se niin raskasta tuo persu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *