Virheet haluavat vähentää luonnon kuormitusta – olisikohan virheiden parasta aloittaa itse esimerkin näyttäminen?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sisaministeri-ohisalon-kolumni-hintalappu-luonnon-koyhdyttamiselle-muuten-taloutemme-on-kuin-pilvenpiirtaja-juoksuhiekassa/8055808#gs.surh8n

”Vihreille markkinatalous on työkalu, jolla haluamme edistää siirtymää kohti maailmaa, jossa ilmastopäästöt on painettu nollaan ja luonnonvarojen käyttö on kestävällä tasolla.”

”Tarvitsemme roppakaupalla pieniä tekoja ja isoja sopimuksia, niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin. Keinoja on, tahtoa tarvitaan.

Maria Ohisalo
Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri”

Juu, aloitetaan vaikka siitä, että virheet lakkaavat syömästä muodikkaita eksoottisia ruoka-aineita, kuten soijaa, riisiä, chileläistä punkkua jne. jne, ja siirtyvät kotimaisiin juureksiin ja muihin kotimaisiin luonollisiin kasviksiin ja kotimaisiin marjaviineihin.

Jo sillä vähenisivät sademetsien hakkaamiset ja kuljetuspäästöt merkittävästi.

5 vastausta artikkeliin “Virheet haluavat vähentää luonnon kuormitusta – olisikohan virheiden parasta aloittaa itse esimerkin näyttäminen?”

 1. Citykanin on vaikea näyttää mallia ja taitaa se kerrostalokin lämmetä koksilla?
  Linkolan malli ja sen jälkeen vois sanoa toisille…

 2. Taitaa tuo ruokavalio olla enemmänkin kunnostaan huolehtimattomien kaupunkisohvaperunoiden ja maalaisten sapuskaa kuin erityisesti jonkun puolueväen.

  1. Soija-tofu-veganismi-chileläinen kantaa ottajan punkku…
   Kantaa ottavan vegaanin cityvirheen ideologinen valinta.
   Eivät todellakaan kuulu maalaisten valintaan.

 3. Ihan tällaisena tavallisena punaniskana oleminen on aika usein huomattavasti vihreäpää kuin vihreyttään korostavien trendi-ihmisten.

 4. Ilmastohihhuleiden suurin pyrkimys on saada Suomen yhteiskunta sekasortoon.

Kommentoi