Skotlannissa on parhaillaan menossa ”ilmastokokous”

Se kokous on mielestäni täysin idioottimainen – huijareiden ja valehtelijoiden luulottelu siitä, että ihminen muka voisi pysäyttää ilmastonmuutoksen ja hiilidioksidi on muka pahis, joka pitää hävittää. Se on hirmuinen virhe.

Sen Skotlannin kokouksen ”kunniaksi” kannattaisi katsoa filmi Braveheart. Se kertoo noin 1200-luvun tapahtumista Skotlannissa. Se kertoo samalla millaisia me ihmiset olemme olleet, olemme ja tulemme olemaan – ahneita paskiaisia. Ei ehkä ihan kaikki, mutta pääsääntöisesti.

Tässä ilmastonmuutosvouhotuksessakin on kyseessä sama asia. Luodaan joukkohysteria, jonka avulla huijarit pistävät taskuunsa hyvin suuret rahat.

https://jput.fi/Verovaroin_tuetaan_tuulivoimahui.htm

 

22 vastausta artikkeliin “Skotlannissa on parhaillaan menossa ”ilmastokokous””

 1. Koko energiapolitiikka on länsimaissa ihan perseestä – pitkälti siksi, että imperialistinen roistovaltio Venäjä haluaa käyttää energiaa aseena läntisiä demokratioita vastaan.

  https://jput.fi/energiapolitiikka.htm

  Oireita on jo näkyvissä. Sähkön hinta nousee. Kaasun hinta nousee. Polttoaineiden hinta nousee.

  Olemme kusessa.

 2. Tässä nyt ”ilmasto huuhaata” suorana A-Studiolta, ensin tulee lähihoitajan juttu, sitten ilmastopäätösten juttu ja lopulta Kiinan päästöt kuriin. On siis suora lähetys. Katsottavissa myös hänestä. Kiina meinaa tehdä jotain vasta vuonna 2060…?

  Katso A-studio Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-50646651

 3. Uuden Suomen Puheenvuoroon kirjoittaa erinomainen asiantuntija tekniikan tohtori Antero Ollila pitkiä ja perusteellisia artikkeleita todistaen askel askeleelta mistä tässä ilmastonmuutoksessa on aikuisten oikeasti kysymys.

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/author/aveollila/

  Suosittelen lämpimästi hänen artikkeleitaan. Entäpä jos Antero Ollila on oikeassa ja ilmasto alkaakin kohta kylmenemään – ihan ilman tuhansia miljardeja maksavaa hiilidioksidijahtia?

  1. Meille käy näin:

   Suomea voi uhata tulevaisuudessa ilmaston­muutosta pahempi ilmasto­katastrofi – tällaisia seurauksia Golf­virran pysähtymisellä olisi https://www.is.fi/tiede/art-2000008182538.html

   Täällä alkaa nopea kylmeneminen kun Golfvirta heikkenee ja näin se tekee kun makeaa vettä sekoittuu meriveteen. Täällä pitäisi rakentaa 3 ydinvoimalaa ja vikkelään sillä kylmä tulee, se on väistämätöntä.

  2. Mielenkiintoinen kirjoitus komentteineen.
   Yksi asia kuitenkin tuli selväksi – IPCC:n sakki jätti tietoisesti lyhytaaltoisen säteilyn ja sen vaikutuksen lämpenemiseen täysin ottamatta huomioon.

   1. Niitä Antero Ollilan kirjoituksia on suuri määrä, ne todistavat tämän ilmastohuuhaan petokseksi.

    Moni muukin ymmärtää, että kyseessä on suuri petos, mutta pitää suunsa kiinni, että ei joutuisi vaikeuksiin. Tämä on ihan kerta kaikkiaan absurdia.

 4. Hullummaksi vaan menee, tämä asberger oireyhtymän kärsivä nuori johtaa tätä ”ilmastopaniikkia”…hyvää päivää 🤔

  Greta Thunberg läksytti maailman johtajia ilmasto­kokouksen ulko­puolella: ”Ei enempää pälä-pälä-pälä-puheita” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008375143.html

  Muutama vuosi sitten tämän ”ilmastolapsen” äiti oli Euroviisuissa 40 000€ asu päällään….persaukisia ”vihreitä” nämä….

  Tiesitkö? Greta Thunbergin äiti edusti Ruotsia euroviisuissa 40 000 euron puvussa – ”oopperadiivan” ura katkesi poikkeukselliseen päätökseen https://www.is.fi/viihde/art-2000006250879.html

  Kaikki on yhtä isoa huijausta ja kansa nielee nappeineen päivineen

 5. Mitä enemmän jahdataan hiilidioksidia, niin sitä enemmän joudutaan imperialistisen roistovaltion Venäjän armoille.

  JOS Saksa rakentaisi itselleen runsaasti ydinvoimaa – sen sijaan, että luopuu siitä – sitä vähemmän Saksa olisi riippuvuudessa Venäjästä.

  Afganistanin sotakin 1979-1989 sodittiin siksi, että Venäjä halusi päästä Intian valtamerelle ”kuristamaan” Maapalloa energiankuljetuksille erittäin tärkeällä reitillä.
  https://jput.fi/Afganistanin_sota_1979.htm

 6. Ilmastopuheilla haetaan hyötyjä tietyille ja toisaalta Kiina polttaa hiiltä niin kauan kuin sitä riittää…
  Metsänhoidossa olen Niinistön kanssa samaa mieltä, eli metsää voidaan hyödyntää ja samalla tehdä ilmastoteko.
  Istutin pienelle hylätylle peltopläntille puita ja ne ovat lyhyessä ajassa venyneet yli oman mittani ja sama pitäisi tehdä aukoksi jääville alueille.
  Puu on kasvunsa päätyttyä kaadettava ja uusi tilalle!

   1. ”Video footage has emerged of Joe Biden sitting with his eyes closed at the COP26 climate change summit.” BBC News

 7. Kiina tiedotti tänään lisäävänsä kivihiilen tuotantoa yli miljoonan tonnin verran päivässä. Siinä terveisiä viherkuplassa eläville.

  1. Vastaavasti pitää Suomen autoilijoita verottaa lisää, että maailma pelastuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *