Itsenäisyyspäivän ohjelma.

No kun nyt emännät eivät pääse pällistelemään linnan juhlien pukuloistoa, tuntematonta sotilasta ei taideta esittää (Telsusta kun katsoin), taitaa jäädä pelkästään lipun nosto ja lasku ohjelmaksi. Ainakin meillä näyttäisi kutistuvan näin.

Toisaalta sitä Tuntematonta sotilasta meillä ei ole enää katseltu pariin kymmeneen vuoteen.

Tuntuu jäävän pyhäpäiväksi pyhäpäivien joukkoon.

20 vastausta artikkeliin “Itsenäisyyspäivän ohjelma.”

 1. Aika tyhjäksi tuntuu ohjelma jäävän, kun on niin kova pakkanenkin, -20 astetta. Ulkona ei oikein tarkene olla, vaikka olin minä äskenkin potkukelkalla järvellä, sormet vaan alkoivat palella. Ei ole noin hyvää kelkkakeliä ollutkaan vuosiin. Jää on noin 15 sm ja jäällä vajaa sentti jäätynyttä lunta, ei yhtään lipsu jalka.

 2. No eipä näy ohjelmistossa olevan tuntematon meillä on nyt miinus 16.6 astetta terv tepivaari

 3. Noinkin voi käydä kun hosuu kyllä se tuntematon tulee kuten aina huomenna tv 1 klo 13.10 terv tepivaari

 4. No ei tu kiinnosta minuakaan enää osaa ulkoa koko filmin sen verran monta kertaa sen olen nähnyt
  No sutasuksi se meni minultakin katsoin tän päivän teevee ohjelmia sitten tajusin että katso oikeaa päivää huomista terv tepivaari

 5. Kyllä Niinistö voisi näyttää oman ohjelmansa ja vaimo vois lausua itsenäisyys runon?

 6. Kynttilää minä polttaisin, kunhan vaan jostain löytäisin, ei tullut vaimolta kysyttyä aikanaan. Kaikenlaisia säköisiäl led- kynttilöitä palaa nytkin jouluun asti, mutta yksi elävä olisi mukava. Niin ja lippu tietysti, sen minä tiedänkin helposti, varsinkin jos on näin mukava ilma.

 7. Ylös, ulos ja lenkille suomalaiseen luontoon. Siinä paras ohjelma päivään. Siinä näkee minkä puolesta tätä maata rakastetaan ja puolustetaan.

 8. Kävin aamusella lenkillä n viis km riitti minulle pakkasta oli mun mittarissa lähes 17 miinusta aika raikas keli ei tosin kylmä tullut terv tepivaari

 9. Minä- semmoisen parin kilometrin polkulenkin tein; ei tullut hiki. Ihmettelin kun Mirri lähti lenkkikaveriksi, siinä se kipitteli, milloin perässä, milloin edellä, tarkkaan näytti tietävän minne mennään. On se vaan merkillinen kissa.

 10. Se mirri on Kallen kaveri ei sitä kaveria päästetä yksin se voi eksyä niin mirri miettii asiaa terv tepivaari

 11. Voitpa Tepi olla melko oikeassakin; ei minulla kovinkaan helppoa ole ollut Mirrin mieltymyksissä. Minusta se on melko arvoituksellinen kissimirri, vaan tärkeä minulle.

 12. Noin ne mirrit valitsee sen joka niistä pitää ei ne kovinkaan paljon eroa koirista siinä vaikka mirrit on enempi oman tiensä kulkijoita terv tepivaari

 13. Saamaan korona tuossa soihtukulkueessa kannattaa pakkaantua isoihin porukoihin niissä saa taudin varmemmin terv tepivaari

 14. Tulihan itsenäisyyspäivään vielä lippuohjelman lisäksi pieni lisäkin, eilen vein virkamiekkani m-22 lainaksi eräälle reservin upseerille tämän päivän kunniavartiota varten.
  Olihan minulla valinnanvaraakin koska kaksi virkamiekkaa omistan, m-22 ja ratsuväen perinnejoukko-osastojen ratsuväen miekka; halusi m-22:n.

 15. Kutistuipa vielä entisestään tämä itsenäisyyspäivän ohjelma, miltei ohjelmattomaksi.
  Menin tuossa vähän ennen yhdeksää lippu kainalossa lipputangolle. Lippuliinat olivatkin ”tönkköjäässä”, eivät menneet pylpyrästä läpi vaikka kuinka kiskoin. Siitä sitten lippu kainalossa sisälle ja se siitä.

 16. Noinhan siinä kävi varmaan monelle ne narut kun oli märkiä sitten tuli pakkanen joka ne jäädytti eipä siinä paljonkaan enää voi tehdä terv tepivaari

 17. Satuinpahan lukemaan, mitä edelliset olivat kirjoittaneet, oikeastaan se kuului tapoihini.

  Kallen on käynyt samoin kuin kävi minullle, eli kyllä olikin tangossa lippunarut jäässä. Olisi pitänyt koko tanko kaataa ja sulatella narut. Helppo hommahan se, mutta hmn enpä tainnut viitsiä näillä pakkaslukemilla. Meillä oli aamulla – 23 astetta pakkasta, eli liputetaan toisella kertaa sitten. Meillä se sattuu aika piankin tulemaan ajankohtaiseksi.

 18. Noin kävi varmaan monelle Suomessa narut jäässä mutta mitäpä siinä voi muuta kun mitä tuo Kalle teki lippu kainalossa sisälle
  Ja se siitä liputuksesta
  Ei muuten saanut meilläkään huolto yhtiö lippua ylös narut umpijäässä eikä ironneet edes tankosta terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *