Euroopan murheen kryyni

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/nyt-puhuu-ukrainan-puolustusministeri-onko-euroopassa-taysin-ymmarretty-mita-venajan-hyokkays-tarkoittaisi/9142e571-0afa-4caf-beb1-b436c6555c5e
– Oikeastaan pitää ihmetellä miksi jokin maa uhraa paljon vaurauttaan sapelien kalisteluun?
Maailman sivu on ollut pieniä suuria miehiä ja lopputulos on kuitenkin ollut tuhoisa itselle.
– Eikö historia opeta?

4 vastausta artikkeliin “Euroopan murheen kryyni”

 1. Se onkin Niilo hyvä kysymys. Näitä sapelin kalisteluja nyt vaan on ihan kaikkialla, Suomessakin. Näilläkin keskustelupalstoilla sitä esiintyy.

  1. Meinaatko, että ”neukkulan” sapelinkalistelut ja aggressiiviset toiminnat ovat ok, kunhan Ukraina ja muut maat ovat kiltisti hiljaa?

 2. Pitäisi varmaan pienempien maiden niellä noiden imperialististen diktaattoreiden sapelinkalistelut nöyrästi ja sietää maidensa valtaamiset kumartaen.

 3. Blogin avaaja: ”Oikeastaan pitää ihmetellä miksi jokin maa uhraa paljon vaurauttaan sapelien kalisteluun?”

  En ole varma, onko blogin avaaja täysin ymmärtänyt mitä Venäjän hyökkäys Ukrainaan merkitsisi koko Euroopalle – ei vähiten Suomelle.

  ****************************************************************
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/nyt-puhuu-ukrainan-puolustusministeri-onko-euroopassa-taysin-ymmarretty-mita-venajan-hyokkays-tarkoittaisi/9142e571-0afa-4caf-beb1-b436c6555c5e

  Nyt puhuu Ukrainan puolustusministeri: ”Onko Euroopassa täysin ymmärretty, mitä Venäjän hyökkäys tarkoittaisi?”

  ”Jos Venäjän hyökkäys etenee, se luo kaaosta koko mantereelle ja tuhoaa sen vakauden, johon useimmat eurooppalaiset ovat tottuneet kylmän sodan jälkeen. Sen tilalle tulee uusi Kremlin ruokkiman turvattomuuden ja aggression normaali. Koko Euroopan tulevaisuus on vaakalaudalla, ja siitä päätetään Ukrainassa”, Ukrainan puolustusministeri varoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *