Niin, näinkin voisi käydä

 

RUOTSISSA Göteborgin edustalla olevalla rahtialuksella syttyi lauantaipäivällä puoli kolmen aikaan tulipalo, joka ei iltaan mennessä ollut vielä hallinnassa, Aftonbladet uutisoi.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008453734.html

Itämeri on suljettu ja useita muitakin rahtilaivoja on syttynyt tuleen… Suomi on saarrettu viennin ja tuonnin puolelta (scenaario)

”Ulkoministeri Pekka Haavistolla on koronatartunta

Ulkoministeri Pekka Haavistolla on saanut positiivisen tuloksen koronatestistä.”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/58f90067-2d38-41a6-ab6e-4bfe4d82fd6b
Suomen muitakin päättäviä poliitikkoja on sairastunut yhtä aikaan uusimpaan korona varianttiin… (scenaario)

”Berliini. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö varoittaa, että Euroopalla ei ole enää aikaa hukattavaksi oman turvallisuutensa vahvistamisessa. Syynä ovat jatkuvasti kasvavat ulkoiset uhat.

Niinistön kaksipäiväinenvierailu Berliiniin osuu ulkopoliittisesti herkkään aikaan. Valko-Venäjän siirtolaiskriisin lisäksi Venäjä on keskittänyt joukkojaan.”

https://yle.fi/uutiset/3-12200168

Samaan aikaan Venäjän vastaisella rajalla on huomattu joukkojen siirtoja sekä viestiyhteyksiä on Suomessa poikki, pankkikortit ei toimi sekä puhelinyhteydet ovat koko Suomen alueellaa alhaalla.

Huoltoasemien katkoksia itärajalla, on tietoa että näitä olisi kaapattu…

Siitä se sitten lähtee..? (scenaario)

2 vastausta artikkeliin “Niin, näinkin voisi käydä”

  1. Pitää muistaa perinteinen venäläinen maskirovka (harhauttaminen). Koko joukkojen siirto Ukrainan vastaiselle rajalle voi olla osa harhautusoperaattiota, jonka tarkoituksena on vain kiinnittää länsimaiden huomio toisaalle sillä aikaa, kun varsinainen ”operaatio” valmistellaan ja suoritetaan jossain muualla.

    Viime vuosien aikana Keski-Euroopan maat Saksa etunenässä ovat tulleet yhä riippuvaisemmiksi Venäjän maakaasusta, mikä antaa Putinille helpon ja tehokkaan painostuskeinon varsinkin mahdollisen kylmän talven aikana. Venäjän strateginen asema Euroopassa onkin vahvistunut merkittävästi, mikä näkyy myös agression ja painostuksen lisääntymisenä.

Kommentoi