Mirrin aamutoimien osa 2.

Mirrin aamutoimiin kuuluu myöskin saada siinä 06 – 06.30, aamuinen muikkuannoksensa ja siitä herra pitää kiinni.

Artikkelikuvassa Mirri on asettautunut aamun kakkososaan siihen kalanperkauspöydälle.

Jos eivät aamumuikut Mirrin mielestä tule ajallaan. asemoituu Mirri ulko-ovelle ja kun avaan, on kahdella jalalla oven karmilautaa vasten; no, vienhän Mirrille pääsääntöisesti aikoinaan nuo aamumuikut.

12 vastausta artikkeliin “Mirrin aamutoimien osa 2.”

 1. Jos joku ihmettelee, miksi näin paljon tuosta meidän Mirristä kirjoittelen?
  Sanoisin tuohon; Mirrin elämiseen ja touhuiluihin pystyn vaikuttamaan; vaan Venäjän, Valko-Venäjän, USA:n, Kiinan yms. Miksi niistä kirjoittelisin; en tunne Putinia, en muidenkaan maiden johtohenkilöitä ja heidän ajatelmiaan kuten jotkut täällä tuntuvat tietävän. Sitten he ovat mm joutuneet kyberhyökkäyksen kohteeksi kun arvostelivat esim Venäjää.
  Tuo nyt on aivan silkkaa ”tuubaa”.
  Näillä sivustoilla ei vaan ei liene ensimmäistäkään henkilöä, joka Venäjää kiinnostaisi, tai toisaalta onhan yksi, joka ilmoitti nukkuvansa ”ysimillinen” pöytälaatikossaan.
  No, Mirrin tiedän ja siihen vaikuttamaan pystyn; pieni kuvio vaan minulle tuo tyydytystä kun opin ymmärtämään meidän Mirriä..

 2. Mielluummin luen mirrin aamu toljailuista mitä se on keksinyt Kallen varalle ei kiinnosta mitkään maat ja heidän polittinen temppuilunsa
  Kirjoita vaan mirristä ja yhteisistä posti reissuistanne terv tepivaari

 3. Tänään sitten ensimmäisen kerran tuo vanha Mirri antautui siliteltäväksi.
  ilmiselvästi villiintynyt, antoi minun silitellä itseään; ylpeä olen saavutuksestani.

 4. Alkaa oleen kotonaan noinhan ne aikanaan kissat tuli enollani oli näitä ns navettakissoja ja niitä oli paljon villejä olivat terv tepivaari

 5. Se on jokseenkin mielenkiintoinen tuon vanhan Mirrin päiväohjelma; pääsääntöisesti tulee siinä klo 10. aikaan ja lähtee … niin, jonnekkin. Riistakameran mukaan vanha Mirri ei käy pihassa yöaikaan.

 6. On teillä mukavat Mirrit. Mutta entäs kanat, mitä heille kuuluu. Vieläkö kukko on isäntä talossa?

 7. Kyllähän meillä edelleenkin kanalauma vaeltelee pitkin pihaa; todellisia vapaita kanoja. Muniakin saa omaan tarpeeseen ja vähän ylikin tulee, kukkoja meillä on kolme, eivät siis kuulu mihinkään sotilasliittoon, joten elävät täysin sovussa, myöskin kissojen kanssa.
  Näyt muuten Hannu olevan tämän foorumin ainut hereillä olija, minä taasen jo nelisen tuntia olen tuota pimeää pihapiiriä Mirrin kanssa katsastellut. Neljän aikaan noudimme aamun uutisköyhän lehden. Kyllä sen lehden tilauksenkin voisi lopettaa mutta sitten se edellyttäisi aamukäyntiä tyhjällä postilaatikolla; Mirri sen vaatisi.

  1. Juu, ei lehden lopettaminen tule kuuloonkaan, kyllä Mirri huomaisi petoksen jos ilman lehteä lähtisit takaisin.

   1. Saattaisipa kyllä huomatakkin, sinne postilaatikkoon kun kurkkii. Tänä aamuna Mirri keskittyi taas noihin äijänkaatohommiin; takaapäin tarrasi jalkaani kiinni moneen kertaan ja voimallisesti. Semmoinen se Mirri.

    1. Noi kollipojat on joskus tuollasia ne tietää kelle voi tuollasta tehdä terv tepivaari

     1. Niinpä näyttävät tietävän. En muuten koskaan Mirriä ole rankaissut, se on oppinut selkeistä käskyistä tietämään, mitä haluan. Sanotaan, että kissaa ei pysty ”kouluttamaan”, ei niin mutta opettamaan pystyy ja oppii myöskin, ainakin meidän Mirri.

  2. Kyllä mää hereillä olin lähdin reissuun n 06.00 vein kaverille maitoa oli päässyt loppumaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *