7 vastausta artikkeliin “Sunnuntaiaamua.”

  1. Viikon ollu piikit alla voi lähteä ei vaan ole mitään menoa tänään ainakaan vielä mistä sen sitten päivän aikana voi tulla mieli tekoja terv tepivaari

  2. Samanlaiset ilmat on täälläkin, hiukan lunta ja se viisi astetta pakkasta. Tienpaikat ehtivät eilen sulaa, mutta muuten voi olla vielä liukasta. Ei ole tullut yhteenkään autoon vielä vaihdettua niitä talvirenkaita, en tiedä miksi. Onhan sitä luvattu vielä tulevalla viikolla kymmenkunta astetta lämmintä, mutta saisihan ne silti vaihtaa.

  3. Punainen pilvetön taivaanranta idässä juuri nyt, pääosin muuten pilvistä, plägätyyntä Pyhäjärvellä, Hervannan mastot törröttävät auringon valossa ja Taaporinvuoren pari mastoa odottaa valoa, pakkasta pari astetta, kuivaa.

  4. Vajaa 6 astetta lämmintä eikä lumesta tietoakaan, hyvä keli lähteä kalaan.

  5. Saapi nähdä moniko vaihtoi nastat etelämmässä tällä viikolla ja ensi viikolla poliisi pistää sakottaen oikein urakalla.

    Itse vain jätin auton kotipihalle hetkeksi, sitten renkaanvaihto kuun vaihteesen niin ei tarvitse ottaa riskiä.

  6. Ei nastoja vielä sillä näin eläkeläisenä ei ole pakko lähteä jos keli näyttää huonolta. En menisi nastoillakaan ensiliukkaille koska siellä on heitä jotka eivät ota kelivaraa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *