27 vastausta artikkeliin “Sanna haukkuu suuret ikäluokat”

 1. https://www.suomenuutiset.fi/paaministeri-sanna-marin-vaikuttaa-kayvan-ylikierroksilla-provoaa-royhkeasti-kriitikoilleen-ja-omalle-kannattajakunnalleen-boo

  Tätä ei näe joka päivä. SDP:N puh.johtaja, pääministeri Sanna Marin ja demareiden varapuh.johtaja Ilmari Nurminen kettuilevat julkisesti kriitikoilleen ja samalla omalle äänestäjäkunnalleen.
  —————————————————————————————Sanna on laihtunut. Ei hän mikään lihava ole ollut ennenkään, mutta nykyään hän on kohtakin liian laiha. Tämä selittynee sillä, että Sanna on kuulemma ruvennut kuntojuoksemaan.
  Mikäpä siinä. Kuntojuoksua ja kuntohiihtoahan harrasti myös presidentti Kekkonen. Kekkosta ei kuuleman mukaan kuitenkaan vaivannut maaninen siivousvimma.
  Kekkonen kiipesi 65-vuotiaana palmupuuhun Tunisiassa. Melkoinen ”boomeri”!

  Ehkä Sannan ja Ilmarin seuraava tempaus on: Nämä kaksi lentävät maahan, jossa kasvaa taatelipalmuja. Ilmari kiipeää palmupuuhun ja Sanna kellottaa aikaa palmun alla!

  1. Korjaus. Ilmari Nurminen on demareiden eduskuntaryhmän varapuh.johtaja. Minun moka.
   Tätä se teettää, kun buumerioutuu (?).

 2. Ihan sama.

  AIVAN SAMA mitä Sanna leikkii nousuhumalassa somessa.

  Minua kiinnostaa vain ja ainoastaan miten hän hoitaa suomalaisten turvallisuuden, terveyden, talouden ja sivistyksen. Jos se sujuu tuolla tavoin paremmin, olkoon niin.

  Kukaan ei kohta välitä tippaakaan politiikasta, kun ainoa mikä kiinnostaa on imago.

 3. No kaikkia voi tulkita oman edun tavoitteluksi tuotakin
  Mutta tunnen kummattkin ja eipä he ainakaan ole minua haukkuneeet miksikään vaan monasti asioita on keskustelujen pohjalta jatkettu
  Jos jotkut ovat haukkuneet ne piirit haukkuu ketä hyvänsä ja milloin hyvänsä vaalikamppaja kun jatkuu koko vaalikauden ajan terv tepivaari

 4. Nyt on myös media seonnut toisarvoisiin ja sitä pidän huolestuttavana.

 5. Boomer viesti varmaan kosiskelee nuorempaa äänestäjäkuntaa ja toisaalta ärsyttää vanhempia eli demarien nykyisiä kannattajia. Varmaan on laskelmoitu että saldo jää positiiviseksi Marinin kannalta katsottuna.

  Ymmärretäväähän tällainen on koska boomerit ovat vähitellen väistyvä ihmisryhmä sillä tulevauuden seniorit ovat netin ”sivistämiä”.

  Pahat kielethän ovat väittäneet että tällainen ulostulo kielisi Marinin olevan narsisti. No sellainen ei kai poliitikoissa ole harvinaista ja oli sitten tai ei niin harjoittamaansa politiikka määrittelee arvonsa.

 6. Näen, että viestissä on vastattu samalla mitalla erityisesti toimittajille, jotka ovat rääpineet päivästä toiseen mainittuja asioita sekä myös vastaavalle some porukalle.
  … mutta saihan Harkimo ja muut pieruuntuneet poliittiset fossiilit taas jotain sanottavaa asian puuttuessa.

  1. Ainakin Twitter on pullollaan näitä pieruuntuneiden poliittisten fossiilien kannanottoja. Että onko koira johon kalikka on osunut todella älähtänyt.

 7. Sanna tekee parhaaansa, jotta nousee otsikoihin muun kuin asiaperustaisen tekemisen pohjalta.

 8. Kyllähän tässä maassa ihan muiden kuin boomereiden pitäisi chillata. Boomerit eivät isstu tukkimassa katuja maailmanlopun pelossa. Boomerit eivät etsi rasismia ja milloin mitäkin fobiaa joka asiasta. Boomerit eivät pöyristele ja vaadi sensuuria. Nuorelle sukupolvelle voitaisiin hyvin alkaa myydä rintamerkkejä joissa on on sormeaan heristävä nutturapää. Siihen alle teksti ”Olen moraalisesti valveutunut” ja järjestö ”Nuoret moralistit”.

  1. Tähän boomereiden työn saavutuksiin maan rakentajina kannattaa hiukan paremmin räkänokkien tutustua. Tiedot ja taidot jäävät hiljaisiksi ilman boomereiden vastahyökkäystä.
   Pirun hyvä, että Marin sohaisi kusiaspesää, jonka kusikeppi on toimittajien niljakkaissa käsissä.

 9. Onkohan Sanna Marin havainnut, että Suomessa on vielä runsaasti ihmisiä, jotka tekevät oikeita töitä – mikään ihmiselle tarpeellinen ei synny tyhjästä …

  Suomessa on myös runsaasti sannamarineita, joiden mielestä työn pitää olla kivaa – coolia.

  Biletetään jos työ ei maistu.

  *************************************************************************

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4b452688-5ee1-45d7-a691-74764df28bb0

  Sanna MarininOnkoha boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia”

  ( .. ei tiennyt, mitä ”boomerilla” suomalaisessa kontekstissa tarkoitetaan. Suomessa suurilla ikäluokilla viitataan vuosina 1945-1950-syntyneisiin, mutta Yhdysvalloissa baby boomereiksi kutsutaan vuosina 1946-1964-syntyneitä.)

 10. Ei Sanna sentään mikään teini-ikäinen ole vaan 35-vuotias nainen.
  Ehkä hänellä on nuoruus jäänyt elämättä opiskelun ja semmoisen vuoksi.
  Sitä en tiedä onko samanaikaisesti pääministerin pesti ja kadonneen nuoruuden metsästys mikään hyvä yhdistelmä.

 11. Nyt toteaa radiossa tyyliin :”minua on siteerattu väärin”..aivan kuin Väyrynen aikoinaan…kuka uskoo enää mitä tämä sanoo…itsekäs.

 12. Kuuntelin radiohaastattelun. Suorat vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja selkeästi. Kyllä nyt kannattaa pistää media omaan arvoonsa. Meillä on hyvin selkeäsanainen asioista selvillä oleva ja oikeita asioita ajava pääministeri.

  1. Kuuntelin myös. Eniten herättää ihmetystä se että hän päätyy näihin lööppeihin vapaa-aika päivityksillään. Eikö pääministeri tiedä että hänen tehtävä on Suomen kovin instituutio. Se ei ole mikään Instagram ja Twitter päivitysten alusta.

   On munannut pahasti, jos olisi mies niin olisi lentänyt jo tehtävästään pihalle…vai mitä mieltä olette boomerit? Sehän on nimittelyä eli tässä kohdistuu syrjintää sodanjälkeisiä suuria ikäluokkia kohtaan.

   Eli suuria ikäluokkia voi haukkua tästä lähin laillisesti ”boomereiksi” …onko se hyvä?

 13. En ihan niin suuria pisteitä anna haastattelusta – pitkälti siksi että Sannan valitsema haastattelija on sama, joka on somessa ollut häntä kehumassa joka asiasta maasta taivaisiin, täysin estoitta ja vailla itsekritiikkiä.

  Kun on toimittaja joka on suurin fani, ei sieltä tule vaikeita kysymyksiä. Eikä tullut nytkään.

  On toki mahdollista että Sanna olisi selvinnyt oikean toimittajan kysymyksistäkin erinomaisesti, sitä emme saa tietää. Korona-aikaan hän ei selvinnyt niistä.

  1. Samaa kuuntelin minä, kevyet oli ”syytökset” ja ei juuri vastakysymyksiä. Jos Sanna olisi mies se olisi nyt vaihtopenkillä….

 14. Feministit kitisevät tasa-arvon puutteesta. Kun sitten naispoliitikkoa kohdellaan samalla tavalla kuin miespoliitikkoa, se vasta sortoa onkin.
  Marxilainen valheellisuus paistaa läpi kaikesta mihin tämä sairas ideologia on näppinsä pistänyt.

 15. Todettakoon että haastattelu oli lööppien uudelleen kysymistä, mutta vastaukset selvensivät lööppien vajavaisuutta. Ovatko ns toimittajat niin ulkona etteivät osaa tehdä oikeita kysymyksiä joita voisi puntaroida?

 16. Minä Toivon, että Sanna Marin ravisuttelisi irrallaan olevat ruuvit päästään pois ja rupeaisi aikuiseksi.
  Siis jos narsisminsa antaa hänelle siihen mahdollisuuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *