Suomeen saapumisrajoitukset.

T24: Torstaina alkoivat matkustajien pakolliset terveystarkastukset Helsingin satamissa – Koskevat riskimaista, kuten Virosta saapuvia henkilöitä | Teemat | Helsingin Uutiset

Kannattaisikohan hieman ,muitakin uutisia lukea kuin IS?

Turhaa on vaahdota maahantulorajoituksista kun ne ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa. Nyt ovat myöskin pakkotoimet mahdollistettuja.

Nyt ovat ns riskimaat vielä erikseen nimetyt.

4 vastausta artikkeliin “Suomeen saapumisrajoitukset.”

  1. Viikon 9 aikana Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta Suomeen saapui noin kuusituhatta ihmistä.
   .
   Mikä on ’vain hyvin pieni osuus’ – olisiko se vaikkapa viisi prosenttia –tarkoittaen 300 testaamatonta ihmistä per viikko. On syytä olettaa, että koronan kantajia on testeistä kieltäytyjien joukossa huomattavasti enemmän kuin testiin suostuneiden joukossa.
   .
   Kymmenessä päivässä testiin suostuneiden joukosta löytyi nelisenkymmentä sairastunutta.
   .
   Mikä oli testiin suostumattomien joukossa sairastuneiden määrä on tietenkin arvoitus.

   ******************************************************************************************************
   https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007863062.html

   ”Viranomaiset kuitenkin korostavat, että ehdottomalla valtaosalla maahan tulevista on esittää negatiivinen koronatestitulos ja positiivisten näytteiden osuus kaikista testatuista on hyvin pieni.”
   .
   ”Esimerkiksi 3–14. maaliskuuta Helsinki-Vantaan lentokentällä positiivisen koronatestituloksen antoi vähän alle 40 henkilöä, jotka saapuivat ympäri maailmaa.”
   *
   https://raja.fi/se/-/slmv-viikko-9-kaannytysten-maara-jatkoi-kasvuaan-helsingin-satamassa-jaat-heikkoja-koko-suomenlahden-merialueella

   8.3.2021

   Helsinki-Vantaan lentoaseman rajanylityspaikka

   Viikon 9 aikana Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta Suomeen saapui sisärajaliikenteessä muista Schengen-valtioista 3272 henkilöä (viikko 8: 3365).

   Ulkorajaliikenteessä Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta Suomeen saapui viikolla 9 yhteensä 2472 henkilöä (viikko 8: 2363).

 1. juu – niin se on:

  https://www.helsinginuutiset.fi/teemat/3993660

  18.3.2021 13:12

  Tämä tarkoittaa sitä, että torstaista 18. maaliskuuta alkaen jokaisen Helsingin satamien, Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Vaalimaan rajanylityspaikan kautta maahan tulevan henkilön täytyy osallistua välittömästi maahantulon jälkeen terveystarkastukseen, jonka osana voidaan ottaa koronavirustesti.

  [ Pitkän asia veivattiinkin hallituksessa, valiokunnissa ja eduskunnassa]

Kommentoi