Urheilukansaa.

kyllä kieltämättä sitä ollaan. Tulin juuri kyliltä, lämpötila  -1, jäätävää tihkua ilmassa.

Päätin käydä tankkaamassa vähän bensaa tuossa kylällä. Ajoin pumpulla ja huomasin edessäni, siis seuraavalla pumpulla nuoren miehen samoissa hommissa … mutta, auton alla näyttivät olevan kesärenkaat ja milteipä lähes ”hiihtoliiton hyväksymät”. Siis tällä kelillä kun radiosta  jatkuvasti kuuluu kelivaroituksia!

Kyllä joillain tuo vastuullisuus, ei yksin nuorilla, näkyisi joskus olevan melkoisen hakusessa.

4 vastausta artikkeliin “Urheilukansaa.”

  1. Noin ne on Tampereellakkin nuoret ajaa vanhoilla kesä kumeilla siksi kait meillä on aika usein renkaan kuuntelijoita tien varsilla nastat rapisee eikä tarvii pysäyttää
    Meillä on nyt 2.4 astetta terv tepivaari

  2. Kyllähähän kesärenkailla saa ajaa näin talvellakin, jos on samanlainen keli kuin meilläkin nyt, eli ei ole lunta eikä jäätä. Sitten jos tulee teille ja on huono keli, niin polliisilla on oikeus antaa sakot.

    Tässä kohtaa liikennelaki on taas päin P*****ä ihan niinkuin kaikki olisi perillä siitä miten renkaita saa vaihdella edestakaisin. Ja kenellä on yleesä halua ja aikaa puljata renkaiden kanssa. Menneen talven säännöt olivat muuten ihan hyviä, talvisäännöistä olisi voinut nipistää yhden kuukauden kummastakin päästä.

  3. Kauhea keli kaupungilla. Hyvin sepelöity, mutta alijäähynyt jää pinnassa.
    Noita, valitettavasti taas kerran, nuoria paahtaa lasit jäässä. Mihinkään kadun ylitykseen ei voi mennä ennen kuin on varma, että on pysähtynyt. Ruumihita tulloo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *