Autoista

2500 autoa myyneenä ja niitä paljon liikkeisiin ostaneena, eli se toinen mokoma..

Jokin näppituntuma on.. uusia on helpompi myydä, möin niitä n 15 vuotta, kun on rahaa niin mikäs siinä, samalla tietenkin vaihtoautoja möin, pelkän vaihtoauton myynnissä ei ole mitään ihmeellistä, enemmän vain vikoja jotka tulee myyneen henkilön kontolle, liike ei niistä vastaa.

Noin 20 vuotta vanhat autot ei ole minkään hintaisia, mutta jos 60-70 luvun auton sai niin sillä teki muuten poijaat tiliä!

Vaihdoin alaa n 18 vuoden jälkeen noista piireistä syystä etten saanut mitään fiilareita siitä enää.

Samaa aikaan toimin kriisinhallintapuolen kouluttajana CMC koulutuksessa Suomelle 🇫🇮 noin 8 vuotta, kaikki raha sieltä meni reserviläisjärjestölle, en nostanut siitä mitään itselle, niillä hankittiin rynnäkkökiväärit ja a-tarvikkeita. Sekä touhusin samalla maanpuolustuksen hommissa, ehkä liikaakin, vaimon mielestä.

Tästä on hyvä jonkun vetää paremmaksi.

 

Tässä pieni kevennys:

(Kuva: Julkinen Twitteristä) 😅👍

 

6 vastausta artikkeliin “Autoista”

  1. Hauskempaa on se että olen ollut Oriveteläisen jalkinevalmistajakin hommissa,oliko sukunimessä voimaa? … samaan aikaan olin Coca-Colalla, tein pari vuotta kahta työtä, lähdin aamulla klo 5 :00 ja olin kotona klo 22:00. Siinä on teille muuten tekemistä, olin ahne. Tein markka-aikana n 33 000 markan kuukaustiliä.

    Siinä ei tuohivirsut ja tuohikontti kerennyt vanheta käytössä …

    1. Automyyjä ei mahtunut edes 500 ammatin joukkoon.
      Mutta yleisessä maineessa puhelinmyyjä ja automyyjä ovat joukon ehdottomia hännänpitäjiä. Epäluotetettavia ja huijareiksi haukuttuja hevoskauppiaiden sarjassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *