Suomessa jahdataan ”natseja” muttei oikeita terroristeja…

Kuvakaappaus Iltalehden sivuilta, tälläistä ISIS lippua Suomessa saa näyttää…auta armias jos Suomen Lennoston ”hakaristi, joka on saatu Ruotsista lennoston tunnukseksi” merkki heiluisi näkyvillä niin olisi jokainen vihervassari ja ”pelastakaa ilmasto porukka” jo marssimassa eduskunnan edessä.

Mutta koska terroristien virallinen ISIS lippu niin kukaan ei tee mitään…

Poliisi selvittää alkuperää…? Selvittää miten? Kysymällä terroristiltä vai…?🤔

4 vastausta artikkeliin “Suomessa jahdataan ”natseja” muttei oikeita terroristeja…”

 1. Liputtakoon vaikka Pekka Siitoimen kuvaa jos haluavat, en jaksa oikeesti stressata symboleista.

  Jokaisella rahalla millä metsästetään symboleja voitaisiin parantaa vaikkapa terveydenhuollon tasoa, auttaa masentuneita nuoria, maksaa köyhien eläkeläisten lääkkeitä, yms.

 2. Natseille olisi tarvetta, mutta ne näyttävät kadonneen maan alle. Räyhämarxilaiset tarvitsevat natseja oikeuttaakseen oman olemassaolonsa..
  Nykyään äärioikeistolaisia on paljon, hyvin paljon, koska äärioikeistolaisia ovat kaikki, jotka ovat maolaisuudesta oikealla. Mutta ne eivät kuitenkaan ole ”oikeita” natseja, joita räyhämarxilaiset tarvitsisivat kipeästi.
  Joten minun puolestani etsintä jatkukoon.

  Itse odottelen, että milloin valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen päästetään irti, nyt kun ”loisivista elintasosurffareista” puhuneesta keskustan uudesta ryhmyristä Juha Pylväästä on tehty rikosilmoitus.

  Kas kun Etlan Aki Kangasharjun propagandakirjoitus ”Kuka surffaa ja miksi” on kiertänyt Suomen kaikki vähänkin merkittävät päivälehdet. Maaperä on muokattu ja nyt odotellaan tuloksia.

 3. Ilmeisesti noi ”natsit” on luokkaa 5 kertaa kovempia kuin terroristit, jos resursseja keskitetään arviolta noin 80 natsin jahtaamiseen, ja SUPOn mukaan maassa on luokkaa 400 terroristiyhteyksistä epäiltyä.

  Vitsi vitsinä. Olen Kuyyn kanssa samoilla linjoilla. Mielestäni on vain parempi, että idiootti on helppo tunnistaa sen esittämien symbolien ansiosta. Tällöin hyväkään puhuja ei saa järkeviä ihmisiä vedettyä höplästä, kun asialisiltakin kuulostamaan saatujen sanojen taakse piiloutuva idiotismi näkyy heti ulospäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *