Erikoista läppändeerusta

Trump on perustanut ”entisen presidentin toimiston” Palm Peachiin Floridaan. Se vastaa hänen kirjeenvaihdoista, julkisista esiintymisistä, julkisista lausunnoista sekä virallisesta toiminnasta. Tämä toimisto on hänen mielestä virallinen…entäs nämä muut 4 elossa olevaa ex presidenttiä,,,Carter, Bush, Clinton ja Obama? On tämä ihme venkuli, Paavo Väyrynen tulee mieleen…

(Kuva hänen ”virallisen entisen presidentin sivustolta” )

(Kuva: The Washington Post sivuilta)

5 vastausta artikkeliin “Erikoista läppändeerusta”

  1. Juu, saa se perustella mitä vaan vaikka hautaustoimiston. Lupasi muuten sille Rudy Giulianille isoa päiväpalkkaa vaalien alla. Ei ole vieläkään Trump palkkoja maksanut. Kaiken huipuksi jätti tämän ukon käppyrän yksin:

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aanestyslaitteita-yhdysvalloille-toimittanut-yritys-sai-tarpeekseen-vaatii-trumpin-asianajaja-rudy-giulianilta-1-3-miljardia-dollaria/8046912#gs.rpi59n

   Taitaa ollakin ”entisen presidentin toimistolle” töitä pitääkseen ex vaalikaverit poissa vaatimuksineen 🤠👍

 1. Eipä tuo paljon eroa esim. Obaman virallisesta ”The office of Barack and Michelle Obama” – toimistosta, joka sekin hoitaa Obaman julkisia esiintymisiä ja jakaa Obaman lausuntoja mm. median suuntaan.

 2. Maailma on ihmeitä täynnä ja ihmiset joutuvat monesti korjaamaan näkemyksiään.
  Esimerkiksi Winston Churchill sanoi Saksan antauduttua toisessa maailmansodassa: ”Taisimme teurastaa väärän sian.”

  Mikähän tämä Aleksei Navanyi, joka on kovasti länsimaiden mieleen, on oikein miehiään?
  Tämän päivän Iltalehdessä lehden toimittaja Pekka Numminen sanoo, että Navalnyi on äärioikeistolainen nationalisti, joka ei ole koskaan ollut länsimielinen ja että länsimaalisten poliitikkojen, myös suomalaisten, pitäisi tarkkaan miettiä ketä he tukevat, kun tukevat Navalnyita.

  Eilisen Lapin Kansan, 25.1. 2021, mielipidesivulla on Jaakko Ylitalon kirjoitus otsikolla ”Söikö Navalnyi itse myrkyt?”
  Kirjoituksessaan Ylitalo meinaa mm: ”Navalnyihan on isovenäläinen fanaatikko, Wladimr Shrinowskiakin sekopäisempi, joka syö myrkyt vaikka itse saadakseen julkisuutta. Sen sortin hulluja löytyy venäjältä.”
  (Jaakko Ylitalo on vanhemman polven miehiä, vasemmistolainen lappilaisvaikuttaja, joka on toiminut mm. Lapin liiton edunvalvontapäällikkönä.)

  1. Alkaa muistutta trumppelin kannajien salaliittoteorioita tuo ajatus, että Navalnyi otti itse tappavaa hermpmyrkkyä.
   Vasurien kyky tuon tasoisiin utopitisiin salaliittoteorioihin ei sekään ole uutta missään mielessä.

Kommentoi