Katsoinko oikein…

MTV uutisissa näytettiin livenä kuinka äärivasemmisto ja antifa on laittanut liikenteen poikki Helsingissä isolla pääkadulla estääkseen äärioikeiston laillisesti luvan saaneen marssin. Äärivasemmistoa on 1500 henkeä estämässä tämän 200 äärioikeiston marssia. Poliisi kertoi juuri että äärivasemmiston ja antifa porukka on laittomasti estämässä näiden laillisesti marssivien marssia ja nyt heidän reitti piti muuttaa ettei tule väkivaltaa…🤔

 

Miten meni niinkuin omasta mielestä…?

 

 

 

19 vastausta artikkeliin “Katsoinko oikein…”

 1. Eli äärivasemmisto ja antifa sakki yrittää väkivalloin estää laillisen marssin..poliisi on taas voimaton?

 2. Kyllä minä tiedän että siellä on vähän pakkasta mutta vähä liikaa nyt pää palelee.

  Jos et ole valmis kannattamaan kaikkein vastenmielisimpien paskiaisten oikeutta lailliseen mielenilmaukseen, et ole valmis kannattamaan demokratiaa ensinkään.

 3. HK ei taida tajuta että jokaisella on mahdollisuus marssia vaikka kivien puolesta jos siihen lupa annetaan. Oletko sitä mieltä että laillinen marssi pitää estää laittomasti? Taidat olla antifan sakkia. Minulle on ihan sama kuka siellä marssii jos se laillista on eikä aiheuta väkivaltaa….HK taitaa olla väkivallan kannattaja?

 4. Demokratia on taito käsitellä vaikeita asioita rauhanomaisesti.

  Jos natsilarppaajat haluavat marssia, ja tekevät sen laillisesti, sitten he marssivat. Demokratiamme kestää sen.

 5. Minusta on ihan sama kuka marssii mitäkin mutta sillä toiminnalla ei saa estää muita elämästä omaa elämäänsä (mm näiden ilmastohihhulien elokapinat…).

  Enpä noitakaan marssijoita ”natseina” pitäisi, tyhmiä ehkä mutta se on heidän agenda, ei minun.

 6. Katsokaapa TV1 uutiset …. Poliisi joutui toimimaan aktiivisesti konfliktiin pyrkineeseen vasemmiston ja antifan porukan kanssa…21 henkilöä oli otettu näitä kiinni….tänne ne meidän verovarat menee. Äärioikeisto puolue ei häiriköinyt ollenkaan…🤔

  Katsokaa itse YLE areenasta jos ette uutista nähneet. Tämä on muuten fakta.

 7. Kepulainen vaikuttaja kertoi omia kommenttejaan kohtaamisistaan marsseilla. Luottakaa siihen kuin kepulaisiin yleensäkin.

 8. Antifa on terroristijärjestö, mitä eivät mitkään säännöt koske – kuten ei mitään muutakaan punavihersakkia.

 9. Tämä saa kyllä tilanteen auki siitä että Vasemmisto ja Antifa on todella väkivaltaisia

 10. On se kumma, kun demokratian vastaisesti toimivia ei saa kritisoida tulematta verrratuksi natseihin.
  Punaväri lienee sitten se peruste demokratian halveksunnalle?
  Täytynee muistuttaa teille demokratian halveksujille seuraavasta:

  ”Voltaire (1694-1778) on tämän ajatuksen isä. Outi Lauhakankaan toimittama Sitaattimestarin muistelmat (1998) sanoo: ”Olen kaikesta eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla eri mieltä”. ”

 11. Täällä alkoi Heikin ja Kallen natsitarinat. Poistin kommentit ja jatkossa ei heidän tarvitse kommentoida. Teidän natsiaatteenne ei sovi blogiin.

Kommentoi