Korpisoturin päivitys

Karviaiset ottaneet hyvin väriä ja kokoa erämökin tiluksilla. Korpimarjaa 💪

Hyvin on muuten toiminut tämä Armor sarjan Ulefone puhelin, milloin on tippunut taskusta ja milloin uinu vedessä. Made in China ja käytössä mm Venäjän armeijalla … Military tason laite.

Ei mikään ylihintainen heikko omena …sekin made in China…kate omenassa 90%…rahat pois tyhmiltä.

7 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

      1. Niitinkö turhaan? Voi itku.

        Niittelin miehen mittaista maitohorsmaa pois vatukon päältä. Tulin sitten tutkineeksi Wikipediasta maitohorsman olemusta ja honasin, että siinäpä kasvi, jonka voi pistää poskeensa juurineen kaikkineen.

        Tältä kesältä paras aika alkaa kuitenkin olla jo ohi. Eivätkä maanpäälliset osat enää anna taivaallisia kokemuksia, kun kukatkin ovat menettämässä kauneuttaan, eikä niistä enää voi juomaa tehdä.
        Toki siemeniä höytyineen voisi vielä kerätä pieluksen täytteeksi antamaan hyviä unia näin mahdollistaen matkat taivaanrannan taa.
        Mutta vielä voi tehdä juuripuuroa. Ja voihan olla, että niittämäni yksilöt työntävät vielä uutta vartta ja versoa, jonka voi nauttia parsan tapaan. Ja lehdistä voi tehdä teetä.

        Kaikki tämä voi tuntua häikäilemättömältä riistolta. Siksipä nautinta tuleekin suorittaa kiitollisen hartauden vallitessa.

        http://www.yrttitarha.fi/kanta/maitohorsma/

          1. Olen ruusupensaista nokkosia kitkenyt ja keitellyt kokeeksi. Mutta keitellessäni taisi häipyä aromit, kun ei maistunut oikein miltään. Täytynee kokeilla eri tapoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *