9 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

  1. No eipä taida naapuri häiritä ja koira pitänee vahtia ettei kukaan yllätä.

  2. Ennen kun oli mökki parikymmentä vuotta niin palju oli alusta asti. Ensin juuri tuollainen missä kamina oli pytyn sisällä. Se oli alunperin ollut kalansuolaus astia, paikallinen yrittäjä tehnyt puupaneloinnin ettei olisi ollut niin karun näköinen ja toinen yrittäjä alumiinista hitsannut kaminan, halvalla sain. Myöhemmin vaihdettiin vähän isompaan urbaanimpaan missä kamina ulkopuolella, emäntä vaati kun pelkäsi että villit lapset polttavat itsensä.

    Meillä oli matalat ja mutaiset vedet ei oikein uiminen miellyttänyt että pytyssä tuli paljon istuttua, varsinkin lapsenlapset iloitsivat. Itsekin kavereiden kanssa ja yksinkin saunaan, pyttyyn, saunaan pyttyyn jne, oli hienot maisematkin katsella.

  3. Korpisoturilla on hommat hanskassa 😄😃.

    Mieleen nousee eräs suomalainen tekijämies takavuosilta. Hän muutti Lappiin vaimonsa ja kirjoituskoneensa kanssa. Hankki asunnon paikasta, jota voi sanoa erämaaksi. Mies istui riu´ulla tarpeellaan, kun paikalle tupsahti jostakin ehta Lapin muori. Muori sanoi puorre päivää ja istui riu´ulle hänkin jutellen niitä näitä niin kuin luontolapsi konsanaan.
    Tämän jälkeen tekijämies rakensi tontilleen oikean puukäymälän, semmoisen hyysikän, paikan jossa kuninkaatkin haluavat olla yksin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *