Korpisoturin päivitys

1939 voitiin ”hakemukset” laittomista rajanylityksissä käsitellä köntässä ja  kerralla suuria laumoja, tosin myös yksittäisiä käsittelyyn vaahdittavia käsittelyjä piti toimittaa. Jälleen jälkikäsittelyn hoiti keväällä mullassa madot ja kuoriaiset.

Nykyään jokainen hakemus rajan ylittäneiltä ulkomaalaisilta pitää käsitellä hakemus kerrallaan ja ”asylum” pitää ohjata lämpimiin tiloihin muonan ja lakimiehen siiven alle. Passia eikä viisumia ei delleen vaadita.

Tähän on kuulkaas tultu…

Ajoneuvot heiltä pitää säilyttää ja huoltaa siellä säilytyksessä kuten myös heidän ampumatarvikkeita  ja aseita, ettei meitä nyt EU:n ryöstömaaksi aleta kutsumaan. Siitähän EU:n kravaattiarmeija siirtyisi loput tervetulleet ”osaajat” ostomarketteihin notkumaan 🧘🧘🧘 tai ”opetusmatkalle” lastentarhoihin….”

Odotan täällä ”sotasiiven blogissa” mm tulevia uusia  Pirkanmaan ja Tammelan terveydenhoito ammattilaisia, kaikki lähes tohtoreita ja muut fariseuksia ja poppatohtoreita. Antakaapa torpastanne tilaa ja puurokattilaan lisää puulusikoita näille uusille syöjille.

(Kuva: Huumorikuvat)

4 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

 1. Mutta nyt jouluksi saame matkaajat riesaksi jotka voi kantaa viiruksiaan meille nyt on tulossa yli 100 000 tuhatta lapin matkaajaa
  Sitten saamme varmuudella korjattua tauti tilannetta jos se onkin laskenut maan sisällä muutenkin nyt pitäisi sulkea rajat kaikkiin suuntiin
  Ja kaikilta terv tepivaari

  1. En ymmärrä kuinka Lappi voisi säästyä viruksen leviämiseltä. Lentokenttäkin on pieni jossa laajempi testaaminen tarvittaessa on lähes mahdotonta jos sellaista vaadittaisiin.

   Suurin osa on brittituristeja ja se on heille vuoden tärkein matka tulla lasten kanssa Joulumaahan ja nähdä 🎅 joulupukki.

 2. Se saa olla heille tärkein matka jouluna ja lapsiin vetoominen ei ole asia johon he voisivat vedota
  mutta aivan sama
  mutta niin meillä on kansan terveys se numero yksi ja siitä ei pidä tinkiä missään kohtaa terv tepivaari

Kommentoi