Kun kapinalliset hyökkäävät kansanedustajan kimppuun Suomessa!

Tästä pyöri You Tubella live stream jota katsoin, ja yllättäen kohdistui väkivaltaa ja yritys kampittaa kansanedustaja Sebastian Tynkkynen (PS) maihin, toisin kävi, tuli kyyti elokapinallisille ja poliisiauton pahnoille matka. Poliisi toimi hyvin tilanteessa. Pari elokapinallista äijää meinas teilata hänet. Eli näillä oli väkivalvaltaiset pyrkimykset, heidän toverit vain katsoi vierestä, eivät auttaneet kansanedustajaa!

Eli kyseessä on vihervasemmisto ääriliike mikä on väkivaltainen, tälläinen pitäisi lakkauttaa heti!  Mikähän eräiden ministereiden osuus tämän liikkeen toimintaan on…?

12 vastausta artikkeliin “Kun kapinalliset hyökkäävät kansanedustajan kimppuun Suomessa!”

 1. Jaa-a… Tynkkynen ei ole mitenkään kuuluisa totuuden puhumisesta, mutta katsotaan nyt sitten tutkitaanko asiaa vai ei. Ilmeisesti ei, joten tämä on lopulta sana sanaa vastaan.

  Sinänsä tarina ei olisi vaikea ymmärtää. Persut ovat kuitenkin äärivasemmiston ykkösvihollinen, ihmekö jos vähän tunteet kuumenee.

  1. Kaikki tuli live streamiin, ei siinä sanoja tarvittu kun äijää kampitettiin suorassa lähetyksessä. Poliisi kysyi häneltä jotta onko hänellä vaatimuksia näitä hyökkääjiä kohtaan, totesi ettei hänen puolelta, poliisi valitteli tapahtunutta tyylikkäästi.

   Eli ei halunnut kohua moisesta, aika eläimellistä oli lapsellinen kapina touhu, ala-arvoista, Paleface saapui laulamaan ”kapina” lauluja eli lähinnä kaikkea materiaalia millä haukutaan Suomea.

   Hyvin ”äärivasemmisto festarit”,,,,katsotaan lataavatko itseään perjantaihin ja sama uusiksi, meikän veikkaus että näin käy.

   Leffaa katselin ja välillä tuota live streamiä, oli ”moniajo” menossa mulla 🤠

  2. Kansanedustaja Sebastian Tynkkystä tönittiin Elokapina-mielen­osoituksessa https://www.is.fi/politiikka/art-2000008299294.html

   Streamiltä näkyi kuinka toinen kampitti ja toinen yritti käydä käsiksi, kuuluuko tämä ”kapinallisten” voimakeinoihin, ei minun mielestä.

   Eli tässä myös IS juttu asiasta, mutta koska henkilö ei ole Sipilä niin juttu käsitellään hiljaa, toisaalta Tynkkynen ei liioittele ja ala syyttämään kuten Sipilä teki kun häntä nykäistiin olkapäästä ….

 2. Olikohan tämä töniminen pahempi/yhtä paha/lievempi kuin Sipilän töniminen taannoin samoilla kulmilla

  1. Niin, toinen vei asian oikeuteen,,,kertoo ehkä kyvystä ottaa kontaktia vastaan,,,,

 3. Siivoanpa taas kommentteja urakalla.

  Luonnolliseen henkilöön menevää herjausta ei katsota, oli tuo henkilö paavi, kansanedustaja tai kuolevainen. Ja ei, minua ei kiinnosta kuka aloitti. Jokainen joka tuohon lähtee, rikkoo ehdottomasti hyviä tapoja, varmasti sääntöjä ja todennäköisesti lakia.

  Tynkkysestä, persuista, elokapinasta tai kanssablogaajista ei tarvitse pitää, mutta se pitää kyetä ilmaisemaan tavalla joka ei tarvitse raastupaa. Jos siihen ei pysty, suosittelen lopettamaan Internetin käytön.

 4. Kommunismin kantavat voimat ovat viha ja kateus.
  Tämän huomasi liki sata vuotta sitten teräväkynäinen mies Brittein saarilla.

  George Orwell (1903-1950) kutsui itseään sosialistiksi ja oli sitä mieltä, ettei kommunistit olleet kommunisteja sen vuoksi, että he olisivat tunteneet myötätuntoa heikkoja ja sorrettuja kohtaan vaan koska he vihasivat ja kadehtivat rikkaita. Niinpä hän kutsui Englannin kommunisteja nojatuolisosialisteiksi.

  Orwellin näkemykset olivat lähinnä sosiaalidemokraattisia. Orwell itse kirjoitti kannattavansa ”demokraattista sosialismia”, mutta ei koskaan määritellyt termiä tarkemmin. Hän ruoti kirjallisia motiivejaan seuraavasti:

  »Rauhallisina aikoina olisin kirjoittanut kuviokkaita tai vain kuvailevia kirjoja ja poliittiset kiintymykseni olisivat jääneet miltei huomaamatta. Todellisuudessa minusta on pakotettu esiin eräänlainen pamflettien kirjoittaja. (…) Espanjan sota ja muut vuosien 1936–37 tapahtumat käänsivät vaakakupit ja sen jälkeen tiesin paikkani. Jokainen rivi vakavaa tekstiä jonka olen kirjoittanut vuoden 1936 jälkeen on kirjoitettu suoranaisesti tai välillisesti totalitarismia vastaan ja demokraattisen sosialismin puolesta, sellaisena kuin minä sen ymmärrän. (…) Ja luodessani katseeni työhöni, näen että joka kerta kun minulta puuttui poliittinen päämäärä kirjoitin elottomia kirjoja ja annoin petkuttaa itseni punerviin jaksoihin, sisällyksettömiin lauseisiin, koristeellisiin adjektiiveihin ja yleiseen humpuukiin.»
  (George Orwell esseessään Miksi kirjoitan (1946).)

  Lähde: Wikipedia.

 5. https://www.partisaani.com/news/homeland/2021/09/29/helsingin-poliisilaitos-alistuu-elokapinan-uhkailulle-ei-takavarikoinut-rikoshyodyksi-epailtyja-varoja/

  Helsingin poliittinen poliisi on tehnyt varsin mielenkiintoisen päätöksen liittyen Elokapinan taustayhdistykseen Elonvaalijat Ry:n kohdistuvaan rikostutkintaan. Elonvaalijat-yhdistystä epäillään rahankeräysrikoksesta, mikä olisi peruste takavarikoida varat tutkinnan ajaksi. Näin ei kuitenkaan toimittu.

 6. Eloporukka vaikuttaa Linkolan opetuslapsilta eli perinteisestä vasemmistolaisuudesta ei tietoakaan.

  Periaatteesa porukka on kaikkea vastaan edistämällä köyhtymistä ja ilman rahaahan ei onnistu mikään. On se sellainen katalyytti.

 7. Tänåän ”kapina” on hyytynyt muminaksi, taisi tulla paniikki seuraavan putkareissun odottaessa 😅

Kommentoi