Kiitos vaan Berner munimisesta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/taksien-aiheuttamat-onnettomuudet-lisaantyivat-70-prosenttia-lakiuudistuksen-jalkeen-nain-taksipomo-kommentoi-kuljettajien-ajotaitoa/8246432#gs.ck69ha

”Taksien aiheuttamat, liikennevakuutuksesta korvatut liikennevahingot ovat lisääntyneet noin 70 prosentilla vuodesta 2017. Asia ilmenee Onnettomuustietoinstituutin (OTI) tilastoista vuosien 2015–2019 väliseltä ajalta.

Myös henkilövahinkojen osuus onnettomuuksissa on kääntynyt nousuun oltuaan ensin laskusuhdanteessa. Muutokset ajoittuvat taksiliikenteen vapautuksen aikoihin vuonna 2018.”

Taksiuudistus oli kaiken kaikkiaan ääliömäinen munaus, mitä on jouduttu nyt korjaamaan useita kertoja.

Alalle on tullut suuri määrä alalle sopimattomia ja ammattitaidottomia, jotka ovat tähän onnettomuussumaan pääosin syypäitä.

Viimeiset korjaukset lakiin saattavat karsia osan näistä, mutta se vie aikaa joka tapauksessa.

Kiitos vaan Berner munimisesta.

10 vastausta artikkeliin “Kiitos vaan Berner munimisesta.”

 1. Hallituspuolue PS puhui eduskunnassa uudistusta vastaan. Mutta ei tämän takia lähtenyt köpöttelemään.

 2. Bernerille tämä oli LOISTAVA idea. Hän on tienannut ministeriaikansa toimista jo niin paljon rahaa että ei ole tosikaan.

  Jos nyt muuta kärsivät niin väliäkös sillä.

 3. Sitä se kokoomuksen, kepun ja persujen ajama kontrolloimaton yksityistäminen tarkoitti pahimmillaan.
  Jos tuo mellastus olisi vielä päässyt täysimääräisesti soteen, olisi katastrofi. Melkein jo oli pääsemässä espereineen jne .
  Taksiuudistus oli paskin poliittitnen möhläys.

 4. Kanathan munii tietääkseni kerran päivässä jotkut kanat sitten koko päivän eihän se uutta ole terv tepivaari

 5. Eipä ole ikävä Juhaa Sipiilän hallitusta kikyineen ja Bernereineen tai opetusministerinä toiminutta pyöreäsilmäistä Sannia! Ainoita valopilkkuja oli Jussi Niinistö puolustusministerinä mutta ei ole valittamista Kaikkosessakaan.

  Berner oli myös kevytautoja hankkimassa teineille vaikka olisi pitänyt tietää ettei se mene EU:ssa läpi. Rahaa ja aikaa paloi siihenkin turhaan.

 6. Edellisissä kommenteissa paljon oikeaa asiaa.
  Varmasti taitamattomissa kuskeissa usein syytä, mutta varmasti ei ole vakuutusyhtiöt tappiolle jääneet, mikäli uudetkin autoilijat ovat työkalunsa lakisääteisesti vakuuttaneet. Taksin vakuutukset ovat ”hiukkasen” tyyriimmät, kuin normiauton.
  Oman autoni vakuutus kaskoineen Fenniassa maksaa 2299,44€/vuosi 70%bonuksilla.

 7. Pikaisesti laskien 13000 taksia maksaa vakuutuksistansa vuodessa 39000000€. Sillä rahalla jo vähän mersunkin peltiä korjataan!

 8. Joka tapauksessa palvelu Takseilla on huonontunut ja paljon nyt kun saa ajaa taksia missä vaan
  tuntematta kaupunkista muuta kun kaupunkin nimen siinä saat opastaa mistä voi mennä ettei ajele kiellettyyn ajosuuntaan sitäkin on tapahtunut viime aikoina terv tepivaari

 9. Taksien arvostus on painunut tasolle 4 -. Lisäsyynä on kaupunkiliikenteessä olevat kuumakallet, jotka ajavat poikkeuksetta ylinopeutta ja roikkuvat peräpuskurissa- siis ammattikuskit. Renkeinä on usein kielitaidottomia ”mustia” miehiä.
  Oman kielteisen makunsa tuovat pimeät yangoot, jossa taksikyltti läiskätään katolle.
  Jos joskus sattuisin tarvitsemaan taksin, tekisin työpaikkahaastattelun ja valitsisin sitten. Ei satavarmasti ole jonon ensimmäinen taksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *