Lisää työttömyyttä ilmastohysterialla Suomeen, hienoa ! Great ! Wow !

”Helsingin kaupungin energiayhtiö Helen kertoo selvittävänsä Salmisaaren kivihiilivoimalan tuotannon lopettamista viisi vuotta etuajassa. Tuotanto päättyisi huhtikuun alussa 2024 aiemmin ilmoitetun vuoden 2029 sijasta.

Yhtiön mukaan aikaistusselvitys käynnistää yt-neuvottelut, joiden piiriin kuuluu hieman yli 400 työntekijää.”

Näin, sehän näppärää kun 5 miljoonainen kansa pelastaa kohta 8 miljardin ihmisen elämän omilla toimillaan…ei tälle voi edes enää nauraa…vihervassari hulluus ajaa tämän maan perikatoon. Pitää nauttia vielä kun voi, ei tämä meininki tule tästä enää paranemaan,,,samaan aikaan kiinalainen nauraa ja lapioi lisää hiiliä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-energia-aloittaa-400-tyontekijaa-koskevat-yt-neuvottelut-taustalla-selvityshanke-kivihiilivoimalan-ennenaikaisesta-sulkemisesta/8275136#gs.eqrdw2

5 vastausta artikkeliin “Lisää työttömyyttä ilmastohysterialla Suomeen, hienoa ! Great ! Wow !”

 1. Hulluus valitettavasti yleensä alkaa korvien välissä ja viherpelleilyssä tavallista aikaisemmin.

  1. Tämä on kuin jokin ”vesikauhu”, loppua ei tunnu olevan ja vauhti vain kiihtyy….

 2. https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/1249705

  28.2.2019

  Helsingin Energia nostaa taas roimasti sähkön hintaa – korotukset nyt jopa 21 prosenttia

  *
  https://yle.fi/uutiset/3-11917622

  6.5.2021

  Helsingin kaupungin energiayhtiö Helen on nostanut kaukolämmön energiahintaa kesäkauden ajaksi neljänneksellä verrattuna vuoden takaiseen. Hintaa on ajanut ylös päästöoikeuksien hintojen nousu sekä fossiilisten polttoaineiden verotuksen kiristyminen.

 3. Kaukolämmöstä pitäisi sinänsä päästä pitkällä tähtäimellä eroon – mutta ensin pitää rakentaa Suomeen runsaasti ydinvoimaa: Loviisa 3, Olkiluoto 4 ja Vaasa 1. Kolme identtistä 1400 MW voimalaa sarjatuotantona Etelä-Koreasta. Vasta sitten kun ne kaikki kolme uutta voimalaa ovat tuotannossa, niin voisi alkaa harkita pitäisikö jotakin nykyistä energiantuotantoa ajaa alas – saastuttavimmasta päästä. Hiilidioksidi ei ole myrkky, eikä saaste.

  1. Hiilidioksidi ei todellakaan ole myrkky vaan päinvastoin maapalnno elämälle aivan vältämätön kaasu. Mikäli ilman CO2 pitoisuus laskee liian alas, kasvit eivät pysty yhteyttämään ja kuolevat, jolloin myös maapallon eläinkunta kuolee ruuan puutteeseen.

   On surullista, suorastaan rikollista, että ainakin osassa nykyisistä koulukirjoista ei kasvien yhteyttämisen yhteydessä puhuta lainkaan hiilidioksidista. Itselle on tällaisia oppikirjoja nähdessä muodostunut kuva tietoisesta aivopesusta, jossa hiilidioksidin merkitys elämälle pyritään salaamaan, ja luomaan siitä kuva pelkkänä ”pahiksena”,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *