Missä hätä jos on varaa maksaa 15 000€ lentolipusta Eurooppaan…

Pakkohan tämä on tänne pistää. Ihan näin meidän kesken, kuinka monella on varaa pistää 15 000€ pelkkään lentomatkaan + muut kulut…jos ”pakolaiseksi” pitää omistaa nippu rahaa niin missä ne oikeat persaukiset pakolaiset oikein on??? Tässä olkaapa hyvä ja linkki koko tarinaan:

”Lentoja Minskiin on muun muassa Istanbulista ja Bagdadista. Matkasta voi joutua maksamaan jopa 15 000 dollaria. EU:hun pyrkijät ovat otollista riistaa salakuljettajien erilaisille vedätyksille.

– Rajalla tapaamani turvapaikanhakijat kertoivat, että Minskin lentokentällä heiltä oli vaadittu 90 dollaria pelkästään siitä, että heidät oli päästetty ulos koneesta. Muutaman tunnin bussimatkasta rajalle oli laskutettu vielä 800–900 dollaria, hän sanoo.”

Maastossa nähtiin tunnuksettomia asemiehiä ja pakolaisryhmä katosi kuin tuhka tuuleen – Valko-Venäjän rajalla tapahtuu nyt asioita, jotka hämmentävät Latviassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008248588.html

 

Koko touhu on islamisaation vyörymistä Eurooppaan, mistään muusta ei ole kyse.

3 vastausta artikkeliin “Missä hätä jos on varaa maksaa 15 000€ lentolipusta Eurooppaan…”

 1. Rajat kiinni. Jos ei passia ja viisumia ole niin käännytettettävä rajoilta pois. End of story!

 2. Rajalla tavatun turvapaikanhakijan kannattaa hyvinkin sijoittaa matkaan alle parikymmentätuhatta, mikäli onnistuvat loputa pääsemään Suomeen (Ruotsiin). Kohteessa odottaa elinikäinen täysylläpito.

  *************************************************************************
  Kertaus on opin äiti:

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008248588.html
  .
  Lentoja Minskiin on muun muassa Istanbulista ja Bagdadista. Matkasta voi joutua maksamaan jopa 15 000 dollaria. EU:hun pyrkijät ovat otollista riistaa salakuljettajien erilaisille vedätyksille.
  .
  – Rajalla tapaamani turvapaikanhakijat kertoivat, että Minskin lentokentällä heiltä oli vaadittu 90 dollaria pelkästään siitä, että heidät oli päästetty ulos koneesta. Muutaman tunnin bussimatkasta rajalle oli laskutettu vielä 800–900 dollaria, hän sanoo.

 3. Rahaton ei pääse ja se sitä apua kipeämmin tarvis?
  Keitä ovat ne joilla on rahaa ja millä asialla ovat tulossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *