Muslimien omat varusmiehet Suomessa

Miltä kuulostaa, koulutetaanko jatkossa enemmän näitä ”uskon sotilaita”. Huomatkaa että heidän Koraani kannattaa aina sotaa vääräuskoisia vastaan …

Tällä samalla käytännöllä mm ei uskovaisille pitää olla omat oikeudet ”sisustaa” tupa sekä varustella se, myös kristityille pitää olla lisää mukavuuksia ja ajankäyttö oikeuksia…onko heillä..ei, koska eivät ole muslimeja.

Tuleeko jatkossa omat muslimi kasarmit ja joukko-osastot omine tapoineen,,,eläköön ”jihad”…?

Perussuomalaiset kansanedustajat Jari Ronkainen ja Mari Rantanen ovat jättäneet hallitukselle kirjallisen kysymyksen koskien uskonnollista erityiskohtelua varusmiespalveluksessa.

 

”Puolustusvoimien viestintäosaston materiaalissa kerrotaan esimerkiksi, että muslimien ramadan-paastoa viettävät laitetaan samaan tupaan, ja että ”tuvassa on oma jääkaappi ja mikroaaltouuni, joten varusmiehet voivat ruokailla auringon laskettua”.

– Perustuslain mukaan ketään ei saa laittaa eri asemaan uskonnon tai vakaumuksen vuoksi.”

Muslimien erityiskohtelu varusmiespalveluksessa ihmetyttää: oma jääkaappi, mikroaaltouuni, tupa…

 

6 vastausta artikkeliin “Muslimien omat varusmiehet Suomessa”

 1. Kun annetaan ”pikkusormi” …lopulta lähtee koko käsi.

  ”– On perin kummallista, että yhteishengen nostattamiseksi miehet ja naiset laitetaan samoihin tupiin, mutta muslimit eristetään omiinsa. Riskinä on, kuten yhteiskunnassa laajemminkin, että muslimit ryhmäytyvät ainoastaan omassa porukassaan ja muodostavat irrallisen ryhmän puolustusvoimien sisällä, Mari Rantanen varoittaa.”

 2. Ihmetelen, että miksi Suomeen otetaan ihmisiä maista, joissa ihmiset eivät voi sietää edes samaa uskontoa ja rotua olevia kanssaihmisiä.

  Miten tällaiset ihmiset voisivat sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan?

  ***********************************************************************
  Pommi-iskut Afganistanissa Irakissa ->

  18.9.2021 — Jalalabadissa lauantaina tehdyissä kolmessa pommi-iskussa kuoli ainakin kaksi ja loukkaantui parikymmentä, kertoi uutistoimisto AFP. Ainakin
  .
  15.10.2021 — Isku tapahtui tasan viikko sen jälkeen, kun kymmenet ihmiset kuolivat moskeijaiskussa maan pohjoisosassa. Isis ilmoittautui myös viime …
  .

  Kabulin pommi-iskussa kuoli 170 ihmistä – tämä tiedetään
  27.8.2021 — USA:n evakuoinnit jatkuvat yhä terrori-iskusta huolimatta.

  ..
  12.7.2015 — Irakissa Bagdadissa on kuollut pommi-iskuissa jopa 35 ihmistä, kertoo uutistoimisto Reuters. Uhrit kuolivat myöhään eilen kahden autopommin ..
  ,
  20.7.2021 — Maanantaina tapahtunut isku on yksi viime vuosien pahimmista iskuista Bagdadissa. Iskussa kuoli useita lapsia.

  j.n.e

   1. Sinänsä vastustan muslimien erioikeuksia asepalveluksessa, koska ei niitä muillakaan ole.

    1. Ahvenanmaalaisilla on erityisoikeutena asevelvollisuuden välttely.

     Lakia pitäisi muuttaa. Koska uskon ihmiseen, en pidä todennäköisenä, että asepalveluun määrätyt ahvenanmaalaiset alkaisivat räiskiä suomenkielisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *