Niin

Vasta oli mielenosoitusta uiguurien yms takia. Mitä lottootte, kiinnostaako osoittaa mieltä Kuuban puolesta…olisi nyt ihme nähdä näitä ilmastohihhuleita tukimielenosoituksessa….🤪

Suomessa asuvilta kuubalaisilta luja tuki synnyinmaan mielen­osoittajille: ”Ihmisillä on oikeus omistaa ja ajatella” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008123821.html

4 vastausta artikkeliin “Niin”

  1. Suomea ei kiinnosta hevon. vitun. pätkääkään. uiguurien tilanne.

    Jopa vihreät ja vasemmistolaiset, jotka aiheesta muka välittävät, ostavat ilolla verkkokaupoista uiguuriorjien tekemiä tuotteita ja liputtavat näitä käyttäviä firmoja. Eräälle vasemmistolaiselle someaktiiville muistutin aiheesta taannoin hyvin kohteliaasti ja sain sellaisen määrän haukkuja ja uhkailuja perään ettei tosikaan.

    Uiguurit, Kiina, Kuuba, ihan sama. Ei kukaan oikeasti heistä välitä. Kunhan mesoavat jos saavat mediatilaa.

  2. Länsimaat ovat panneet itsensä Kiinan vangeiksi, koska lähes kaikki tavarat tai varaosat sisältävät kiinalaista tuotantoa.
    Odotin auton lämpötila-anturia 6 kk. Viivästyi koronan vuoksi, koska se oli valmistettu Kiinassa.
    Nyt Tampereen eteläpuistoon tuotiin vesipuisto , joka on kumi-muovinen hökötys ja käyttöönotto viivästyi, koska se tuli Kiinasta.
    Saatana, kaikki koneiden osat, tarvikkeet , vaatteet kengät ja vaikka mitä, on kiinalaista tuotantoa- onko enää mitään konetta tai vempainta, joka on muualla valmistettu ?
    Edes valmistajan nimeä ei löydy pakkauksessa, vaan on vain maahantuojan nimi.

    1. Vähän kaikki alkaa olla made in China…👎. Jotkin haluaa sitten maksaa myös siitä halvasta elektroniikasta (Apple yms) …ihmistä on helppo huijata…

  3. Siitä on jo vuosia kun luin Fidel Castron aviottoman tyttären Alina Fernandesin omaeläkirjan. Puhutteleva kirja.
    Alina ei pitänyt kommunismista ja isäänsä hänellä taisi olla viharakkaussuhde. Ainakin hän syytti isäänsä Fideliä niin paljosta, että mietin, ettei yksi Fidelkään sentään joka paikkaan ehdi. En tiedä. (En sano tätä sillä, että killaisin Fidel Castroa. En killaa enkä panisi pahakseni vaikka Kuubassa valta vaihtuisi vaikka huomenna.)
    Alina oli herkkä tyttö ja mieleen jäi kirjasta mm. kuvaus, jossa Alina kertoi että hän yhteen aikaan hän turposi ilman syytä. Hän uskoi imevänsä osmootisesti kommunismin synnyttämää pahuutta ympäristöstään.
    Alina loikkasi isänsä hallisetmasta Kuubasta v.1993.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *