11 vastausta artikkeliin “Oli puhetta että ei ymmärretä mistä enää puhutaan”

 1. Tämä on väistämätöntä että kieltämme tullaan muokkaan niin puhekielessä kuin kirjoitetussa muodossa käyttäjien toimesta, eihän tuostakaan saa mitään selvää…

 2. Käsittämättömässä kielessä loisti sana perse kuin majakka myrskyisen yön pimeydessä

  1. Tuttava laittoi tästä linkin, ei todella moinen ”keskustelupiiri” kiinnosta meikäläistä, enhän minä edes tajua mistä nämä puhuu 🤔.

   Siksi laitoin tämän tänne kun taitaa lippispojat ja värihiustytöt elää ihan omaa maailmaa, tuostakin ”keskustelusta” ymmärtää kyllä sen että vastakkainen sukupuoli ei kyllä toistaan löydä….olisiko tässäkin yksi syy lapsettomuuteen…?

 3. On hienoa käyttää sanoja joita toiset ei ymmärrä. Tietotekniikka tuo englannin kielen ja siitä väännetään kukin taidoillaan.
  Onko suomen kielen opetus laiminlyöty ja entä sen arvostus?

 4. Vaikuttaa siltä, että Anu Saukko on heidän kieltään muokannut!?

 5. Onhan tämä.

  Cis -nuori huomaakin olevansa trans -nuori ja hakeutuu korjaukseen, mutta muutaman vuoden päästä hän huomaakin, että oikeasti olikin cis ja korjauksen korjauksen jälkeen hän onkin sitten detransitoitunut vähän vanhempi nuori.

  Ymmärsittekö? En oikein itsekkään.

 6. Argumentaation taso on päätä huimaava. Kaikki nuo pitäisi pakottaa opettelemaan filosofiaa ja ennen kaikkea logiikkaa. Ja biologiaa myös. Mutta tuollaiseen vihapuheeseen voi törmätä jos uskaltaa olla noiden transformereiden ja cis cis naisten kanssa eri mieltä. Todisteista ei ole mitään hyötyä koska he ovat ”moraalinen ylimmystö”. Jos asia on loogisesti ja empiirisesti totta mutta noiden mielestä ”väärä” moraalisesti niin todellisuus on harhaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *