Shoppailevat ”pakolaiset”

Tässä tämä, eli kyse on elintasosurffareista, nämä yöpyy hotelleissa ja shoppailee ostoskeskuksissa siellä Valko-Venäjällä, nämä voisi lopettaa tämän turistimatkailun ja mennä kotiinsa. Koko touhu on niin läpinäkyvää kuin olla voi. Ei näiden pitäisi olla muualla kuin kotonaan, eihän siellä ole edes sotaa ja kun on seurannut että heillä on päällään merkkitakkeja (hintaluokkaa 900€) ja viimeisin i-Phone malli kädessä kun kuvaavat turistireissuaan niin kyllähän tämä ”pakolais” uskottavuus on pelkkä kupla.

”Maahan tulleet ihmiset näyttävät lähinnä tavallisilta turisteilta. Ylivoimaisesti suurin osa on nuoria miehiä ja miesporukoita. Jonkin verran näkyy perheitä ja pariskuntia.”

”Heitä on silminnäkijän mukaan paljon myös ostoskeskus Galleriassa. Maahan tulleet käyvät ostoskeskuksessa kahvilla, syömässä ja ostoksilla ja tulevat sitten matkatavaroineen ulkopuolelle odottelemaan mahdollisesti bussikuljetuksia.

Osa ihmistä kulkee kimppatakseilla, joihin pakataan isoja reppuja ja makuupusseja”

Silminnäkijä kuvailee IS:lle Minskin läpi kulkevaa ihmis­virtaa: ”Osa yöpyy alikulku­tunneleissa” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008403419.html

4 vastausta artikkeliin “Shoppailevat ”pakolaiset””

 1. Edelleen, todellisuudessa hätää kärsivät on ilman rahaa ja ruokaa maassaan. Ei heillä ole varaa shoppailla. Toisaalta nämä shoppailijat saisi tulla omaan maahansa takaisin ja käyttää rahojaan maan kehitykseen ja näin köyhemmätkin hyötyisi. Mutta ei, nämä shoppailevat turistit haluaa enemmän lyxury elämää itselleen länsimaissa. Tästähän tässä on oikeasti kyse. Ympärillä on bisness joka ruokkii organisaatioita ja kannustaa menemään rahoineen muihin parempiin maihin vaikka omassa maassa pärjäisi hyvin.

 2. Nykyjärjestelmä suosii ja tukee vahvimpia ja sortaa heikoimpia. Sitä järjestelmää monet valtaapitävät kyyneleet silmissä puolustavat herkeämättä.

  Pakko kysyä: liekö joku meidänkin päättäjistä ihmissalakuljetuksen nettoajissa?

 3. Tämän illan uutisissa on kerrottu paljon pakolaisvirrasta Valko-Venäjälle ja halusta päästä EU-alueelle.

  Erään ihmissalakuljettajan käsitys oli, että Puolan rajalla jumin jääneet ovat niittä ihmisiä, joilla ei olut varaa maksaa ihmissalakuljettajille (15000-20000€)

  Matkoja ollaan järjestämässä veneillä (laivoilla) Turkista Italiaan.

  *
  https://areena.yle.fi/1-51005666

  Irakin Kurdistanissa on haettu paljon Turkin viisumeita, kertoo Ylen Antti Kuronen

 4. Tässä meinaa unohtua, että nämä on Valkovenäjä houkutellut katteettomilla lupauksilla ja antanut viisuminkin ja kuskannut Valkovenäjälle ja sitten käskenyt mennä Puolan ja Latvian rajoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *