Upeita kuvia, hyvä Suomi!

Muistaa itse kun aikoinaan oltiin pitkä reissu-30 C pakkasessa  korvessa Sissi harjoituksessa ja nukuttiin kun ehdittiin makuupusissa lumihangessa, aivan parasta aikaa. Parhaimmillaan taisi olla -36 C mittarissa. Minä tykkään olla kylmässä, varusteet pitää olla hyvät ja aina pärjää.

Tuli mieleen näistä aivan mahtavista PV:n kuvista RYSKE 220 harjoituksen kuvista.

”Jääkäriprikaatin valmiusyksikön RYSKE 220 -harjoitus päättyy tänään. Valmiusyksikön varusmiesten ja henkilökunnan taidot ja valmiuden taso täyttivät asetetut vaatimukset. ”

2 vastausta artikkeliin “Upeita kuvia, hyvä Suomi!”

  1. Olisi lievä halu kokeilla lumiluolassa yöpymistä. Viime talvena olisi Lapissa onnistunut hyvin.

    Teltassa on tullut yövyttyä kokeeksi yksi yö -28:ssa. Teltta kostuu helposti ja saattaa jäätyä ikävästi.

  2. Suksen luisto on kiintoisa arvioitava. Tänään lähdin lenkille pakkasen ollessa lähellä kahta kymmentä. Odotin huonoa luistoa, mutta testimäessä tuli talven luistoennätys. Pito oli vähän heikko.

    Päivällä tuli muutamia hyväluistoisia isoja hiutaleita. Huomenna voi luisto olla ihan toinen. Paremmaksi ei voi tulla, vaikka lämpeneekin.

    Mittasin pitovoidepurkkieni yhteispituuden. 79 cm. Eikä ainoatakaan fluorivoidetta. Kyllä taitaa jäädä perikunnalle ihmeteltävää, jos en lisää hiihtotahtia.

    Penskana tuli aina haaveiltua osuuskaupan voidepurkkien vierellä, mutta ei raaskinnut ostaa. Nyt niitä olisi. Unelmat ovat käyneet toteen.

Kommentoi