9 vastausta artikkeliin “Uudet Nokian kumpparit”

  1. Nämä on hyvät. Kolmet Nokialaiset ollut, yhdet kiinalaiset erehdyin XXL urheiluliikkeestä ostamaan.

  2. Onkohan Nokian kummisaappaissa vielä niin vetelät pohjat kuin oli nuorena miehenä Lapin kivikoissa kolutessani. Kamalalta tuntuisi sellaisilla vaeltaa kun on päässyt kunnon tukevapohjaisten maastokenkien makuun.

  3. Nokian kumisaappaat ovat ehdottoman hyvät. Minulle on kerrottu, että niissä on suomalaista tuotantoa ne joista on Nokian leimat siellä sisäpuolen vuorissa.

    Minun tosin on tunnustettava, että olen käyttänyt niitä mainitsemiani halpoja saappaita, jotka pukki toi. Ne ovat lämpimät, eivätkä oikeastaan paina mitään ja helpot vetää jalkaan. Eikä niissä tarvita ylimääräistä sukkkaa. Jos joku löytää alta kahdenkympin vertaisensa, pidän ihmeenä.

  4. Kumpparini ovat olleet ja ovat Nokiaa. Esimerkiksi huopavuoriset talvikumpparini ovat varmaankin yli 40 vuotta vanhat ja edelleen täysin käyttökelpoiset. Huopavuorisissa on myös hiihtorantti, että voin hiihtää pitkillä ja leveillä metsäsuksillani niitä käyttäen. Tavallisia nokialaisia minulla on kahdet, toiset kesäkäyttöön ja toiset talvikäyttöön (numeroa isommat, jotta mahtuu myös villasukka). Olen tyytyväinen. Oikeastaan niitä tavallisia Nokian Kontioita minulla on vielä kolmannetkin hyvin vanhat – niitä käytän ruohonleikkuun aikana.

  5. On lumikengät korvanneet paljon meikän suksien käyttöä. Saa reppuun kiinni, pääsee vaikeissakin paikoissa sekä toimivat hyvin maikkareiden kanssa, säilyy jalat lämpimänä.

    Mutta edelleen tulen kiertämään kiinalaiset jalkineet jos mahdollista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *