Venäjä ja Valko-Venäjä lisää painetta rajoille

Talvea kohti alkaa uudenlainen painostus niin ”asylum porukan” kuin sotilaiden osalta:

Sotilaita Puolan ja Valko-Venäjän rajalle

”Nyt noin 6000 puolalaista sotilasta vartioi maan ja Valko-Venäjän välistä rajaa muiden viranomaisten apuna, ilmoitti Puolan puolustusministeri Mariusz Blaszczak tiistaina. Syynä on Valko-Venäjän hybridiaseen, tarkoituksellisesti ohjattujen pakolaisvirtojen paine Puolan rajan yli.

Puolan rajavartiolaitoksen mukaan pelkästään maanantaina oli 612 yritystä ylittää raja laittomasti ja lokakuun summa on jo reilut 10 000 luvatonta rajanylitysyritystä. Puola on julistanut hätätilan raja-alueelle ja aikoo rakentaa rajalle muurin.”

Asiasta raportoi mm. Reuters. (Suomen Sotilas)

Tämä on edelleen osa isompaa kokonaisuutta ja täysin Kremlin hallussa oleva operaatio. Veikkaan että Suomi saa osansa tästä, onhan jo ollut näitä autojen takakontissa salaa tulleita ”asylum tyyppejä” joita on saatu rajoillamme kiinni. Suurin osa on päässyt läpi….mikä näiden tarkoitus on lopulta…millaisia terroritekoja on tiedossa…?

 

8 vastausta artikkeliin “Venäjä ja Valko-Venäjä lisää painetta rajoille”

 1. Ei siinä perinteistä terroria tarvita…

  Talvisodassa Stalin löysi tykinruoaksi pohjattoman määrän sotilaita.

  Nykysodassa Putin löytää metaforisesti samaan tarkoitukseen pohjattoman määrän siirtolaisia.

  Hyvä puoli on, että aseita ja väkivaltaa emme tarvitse tätä torjumaan, määrätietoista politiikkaa kylläkin. Mitä määrätietoisempia olemme, sitä varmimmin vältytään inhimillisiltä hädiltä. Kaikesta huolimatta, moni Valko-Venäjän rajoiltakin yli tullut on lopulta vain ihminen joka haluaisi parempaa elämää. Eivät he ole mitään daesh-sotureita.

  1. Vihollinen on sama, keinot on eri. Eli mikään ei ole muuttunut, sieltä tullaan vielä.

 2. Kuten Marko sanoi.

  Emme ole tehneet mitään, ei Suomi, ei EU, estääkseen Venäjän tulevia valloituksia.

  Emme tehneet de facto mitään kun he valloittivat Krimin. Heille on näytetty vihreää valoa.

  1. Juuri näin asia on Kyuu.

   Neukkulan kemahdettua Tshetshenia itsenäistyi 1991 demokraattiseksi länsimaaksi esimerkkeinään Suomi ja Viro. Tshetshenialle laadittiin täysin länsimaisen demokratian mukainen perustuslaki kaikkine normaaleineen vapauksineen, kuten uskonnonvapaus ja naisten tasa-arvo. Niinpä Venäjä sitten hyökkäsi Tshetsheniaan vuonna 1994 – eikä kukaan auttanut Tshetsheniaa puolustautumaan. Tshetshenia kuitenkin voitti sen Ensimmäisen Tshetshenian sodan ja Venäjän joukkojen rippeet poistuivat Tshetsheniasta. …
   https://jput.fi/tshetshenia_vapaaksi.htm

   Venäjä hyökkäsi demokraattiseen, länsimieliseen Georgiaan 2008, eikä kukaan auttanut Georgiaa puolustautumaan. Onneksi Venäjä kuitenkin ryssi Georgiansodan perusteellisesti, joten Georgia jäi vielä itsnäiseksi valtioksi, vaikkakin runneltuna (kuten Suomi Talvisodassa).
   https://jput.fi/Georgia.htm

   Jne. Kukaan ei auttanut Ukrainaa kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.
   https://jput.fi/Ukraina.htm

   Kukahan auttaa Suomea, kun Venäjä taas hyökkää Suomen kimppuun, yrittäen jälleen valloittaa koko Suomen?

 3. Talvea kohti alkaa uudenlainen painostus niin ”asylum porukan”
  ,
  Niinpä – brysselin porukka sen kun pähkäilee

  *
  EU:n johdon linjaus näyttää olevan, että kaikkien alueelle haluavien on päästävä sisään.

  Asia tulee esiin etenkin pakolaisliikenteessä Libyasta Italiaan. Hyvisjärjestöjen rautapaatit kuskaavat ihmissalakuljettajien kumiveneillään avomerelle tuomia pakolaisia perille Italiaan. Tämä systeemi pyörii tauotta kaiken aikaa.

  1. Tässä mennään lännen heikkouteen…kylmässä värjöttelevä ”asylum hemmo” on niin säälittävä näky että vihreät ja muut kokevat asiakseen näitä auttaa…

 4. Ohessa YouTube video jossa nämä ”asylum hemmot” on kaataneet puita aitojen päälle yrittäen tulla laittomasti Valko-Venäjältä Puolaan. Puolan armeija joutuu väkipakolla työntämään niitä takaisin. Tämä touhu kiihtyy …

  https://youtu.be/cfpvL1upKWQ

  Miksi näitä ei näytetä uutisissa…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *