Vihreä katastrofi

Siitä, kuvakaappaus MTV:n aamuohjelmasta eilen aamulla. Riikka Purra ja Iiris Suomela keskusteli jos tilanne rajoillamme pahenee kuinka kävisi. Tätä ennen toimittaja oli sanonu Iirikselle tyyliin: ” eli tekö päästäisitte vaikka 50 000 maahantulijaa rajojemme sisään..”

4 vastausta artikkeliin “Vihreä katastrofi”

 1. Lakien mukaan voimme sulkea rajat mitään uudistusta siihen ei tarvita terv tepivaari

 2. Nämä kansainväliset lait ja niiden noudattaminen on nähty.
  Vuonna 2015 Angela Merkel sanoi : ”Tulkoon holtiton maahanmuutto!” Ja katso – holtiton maahanmuutto tuli!
  Vastoin Dublinin sopimusta Ruotsi kuskasi junalasteittain ”pakolaisia” Haaparantaan, josta nämä marssivat laumoittain rajan yli Suomen puolelle. Katsoin televisiosta tätä ihmistsunamia, joista leijonanosa oli kaiketi irakilaisia.
  Sanotaan etttä reissussa rähjääntyy, mutta nämä nuoret ja nuorenpuoleiset miehet näyttivät kaikkea muuta kuin rähjääntyneiltä. Päällä oli tyylivaatteet, parrat oli ajettu pois ja tukat olivat kuin suoraan parturikäynnin jäljiltä.

  Näitä herrasmiesten näköisiä miehiä eikun riitti ja riitti. Odottelin että milloin lapset, naiset ja vanhukset tulevat. Odottajan aika tuli pitkäksi.

  Onkohan Tanskan demareilla eri käsitys kansainvälisistä laeista kuin tällä Iiris Venä, eikun Suomelalla (?).

 3. Iiris Suomela ei luultavasti tunne ystäväpiirissään yhtään ihmistä, jonka työn tuloksen Suomessa asuville riittää ostettavaa (suht kohtuu hinataan?) valintamyymälöistämme. Hän kuulunee porukkaan, joka uskoo kaiken syntyvän kuin itsestään.

  Kun Suomeen tulee lisää oleskeluoikeuden saaneita, niin tuottavassa työssä olevien tulisi pystyä lisäämään tuotantoa vastaavalla määrällä.

  Iiristä kiinnostanee enemmän afgaanien, afrikkalaisten ja Lähi-Idän kansalaisten hyvinvointi kuin suomalaisten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *